Arbetsvästar

    Har du behov av en arbetsväst då har vi på MASCOT ett brett sortiment till dig, oavsett om du är ute efter en varm vinterväst eller en funktionell verktygsväst eller en fluorescerande trafikväst. Våra arbetsvästar kommer i många olika designer och därför finns det något för ditt behov och smak.

    Du kan hitta varma arbetsvästar med isolerande foder i päls, vadd, kvilt eller CLIMASCOT®. Det är ett lättviktigt och mycket isolerande material. Många av modellerna är vindtäta, vattenavvisande och andningsbara, på så sätt håller du dig varm och torr hela dagen lång. En del modeller har en hög krage med vindskydd samt förlängd rygg som skyddar ytterligare mot den kalla vinden.

    En arbetsväst ska vara funktionell och därför erbjuder vi våra arbetsvästar med flera olika fickor, ut- och invändiga samt en telefonficka. Många av modellerna har fickor med blixtlås så att inget faller ut. Andra modeller är utrustade med magnetlås för smidig åtkomst. Om du är ute efter en väst med plats för verktyg, då har vi flera verktygsvästar som är förstärkta med slitstark CORDURA® och stickmotståndskraftig Kevlar®.

    Många av våra arbetsvästar är även som en del av designen utrustade med reflexeffekter för bättre synlighet. Om du behöver en arbetsväst med certifierad synlighet erbjuder vi ett antal modeller i fluorescerande färger med EN ISO 20471-certifiering.