Lättviktsvästar

    MASCOT:s lättviktsvästar passar perfekt som arbetskläder under vår- och sommarmånaderna och kan användas i flera olika sammanhang. Västarna kan användas som ett extra värmelager över en tröja eller jacka för småkyliga morgnar, men även över en t-shirt under varmare arbetsdagar. Om du arbetar inomhus eller i andra varmare miljöer, är västarna också fördelaktiga tack vare sin låga vikt. Västarna är tillverkade i ett lättviktsmaterial som gör dem särskilt bekväma att bära. MASCOT:s lättviktsvästar ger stor rörelsefrihet, så att du obehindrat kan utföra ditt arbete och samtidigt ha ditt verktyg nära till hands.

    En del av MASCOT:s lättviktsvästar är godkända enligt UV-standard 801, vilket ger ett högt skydd mot solens strålar. Om du till exempel arbetar som trädgårdsmästare eller vägarbetare, där arbetet främst är förlagt utomhus, är det viktigt att solen inte kan tränga igenom arbetskläderna och skada din hud. Flera av MASCOT:s lättviktsvästar har tillverkats med trenålssömmar, vilket ökar västarnas slitstyrka och därmed även deras livslängd.

    Välj bland lättviktsvästar utrustade med olika praktiska fickor och andra funktionella detaljer, vilket gör dem särskilt bekväma och lämpade för arbete. Västarna har både framfickor, innerfickor och bröstfickor med integrerad telefonficka. Här finns även en lättviktsväst med innerband i midjan för att sätta fast hängfickor, i de fall du behöver mer utrymme för dina verktyg. Västarna har D-ring till nycklar eller id-kort. Våra västar finns i flera olika neutrala färger, så att du enkelt kan kombinera dem med arbetskläder från MASCOT.

    MASCOT kan också erbjuda logotyptryck, exempelvis er företagslogotyp, på flera av sina lättviktsvästar.