Varselbyxor

  Om du arbetar i högriskområden som ställer höga krav på synlighet och säkerhet, är det viktigt att du har rätt kläder. Det är här MASCOT kan vara till hjälp. MASCOT erbjuder ett komplett sortiment av c som skyddar dig genom att göra dig extra synlig för omgivningen när du arbetar. MASCOT:s varselbyxor tillverkas i ett fluorescerande material som gör dig synlig i dagsljus, och byxornas reflexer gör att du syns i mörker.

  varselbyxor från MASCOT finns i en rad olika varianter. I vårt sortiment hittar du bland annat arbetsbyxor, vinterbyxor, regnbyxor, överdragsbyxor samt byxor med knä- och/eller hängfickor i CORDURA®. Detta gör att du enkelt kan hitta ett par byxor som motsvarar dina behov, oavsett vilken arbetssituation eller årstid byxorna ska användas i.

  MASCOT:s varselbyxor har olika egenskaper och funktioner som gör arbetsdagen mer bekväm. Här finns bland annat byxor med praktiska verktygsfickor, som gör att du kan ha dina mest använda verktyg nära till hands. I sortimentet hittar du även varselbyxor med exempelvis knäfickor, lårfickor med telefonficka, hängfickor, magnetlås och en reglerbar hammarögla. MASCOT:s varselbyxor finns tillgängliga i hela tre hi-vis-färger: rött, gult och orange. Du kan dessutom välja varselbyxor med ett urval av kontrastfärger, så att du fritt kan bära den färgkombination du föredrar för ditt arbete.

  EN ISO 20471

  EN ISO 20471

  Alla MASCOT:s byxor i fluorescerande material är certifierade enligt EN ISO 20471, som ger dig synlighet och säkerhet efter internationella standarder. MASCOT:s fluorescerande arbetskläder är uppdelade i tre säkerhetsklasser: 1, 2 och 3. För att uppnå maximal synlighet och säkerhet, ska du använda arbetskläder som är klass 3-certifierade. Du kan uppnå denna säkerhetsklass på två sätt. Antingen genom att välja ett plagg i klass 3, eller genom att kombinera flera plagg som tillsammans uppnår klass 3-certifiering.