Jackor

    MASCOT har ett brett sortiment när det gäller överdragskläder. Här hittar du bland annat softshelljackor, pilotjackor, fleecejackor och regnjackor. Alla jackor är kvalitetstestade och designade efter dina behov, och du kan lätt hitta modeller med särskilda certifieringar som skyddar dig mot kyla, vatten och värme. Oavsett i vilken bransch och i vilken miljö du arbetar har MASCOT ett urval av jackor som passar just dina önskemål. Om du har behov av synlighet på din arbetsplats har vi också fluorescerande arbetskläder som är viktiga för din säkerhet.

    Kombinera de olika serierna

    Alla produkter från MASCOT är indelade i serier som var och en har unika kännetecken och egenskaper som varierar efter slutanvändarens behov. Har du kanske ett krav för dina överdragskläder och ett annat för dina byxor? Hos MASCOT kan du välja fritt om du vill kombinera din MASCOT-jacka med produkter från samma serie, eller om du vill kombinera de olika serierna.

    Kvalitetstestat av MASCOT

    MASCOT använder mer än 100 olika material i processen för att skapa bästa möjliga arbetskläder, och det gäller naturligtvis också MASCOT:s jackor. Därför kommer du i vårt sortiment alltid hitta produkter av hög kvalitet, som bland annat testas för slitstyrka på MASCOT:s eget testcenter. Framför allt prioriteras funktionalitet när det handlar om jackor. MASCOT testar överdragsplagget i nära samarbete med slutanvändaren för att ge dig bästa möjliga upplevelse – TESTED TO WORK.