Tröjor till kvinnor

    Om du letar efter en varm tröja till arbetet eller en snygg stickad tröja till fritiden kan du hitta den hos MASCOT. MASCOT:s tröjor till kvinnor är användbara till både arbete och fritid, och fungerar bra över en T-shirt under övergångsperioden från en årstid till en annan, eller som ett mellanlager under kyliga arbetsdagar, när du har behov för extra värme. MASCOT:s tröjor till kvinnor finns i olika varianter, färger och med funktionella detaljer.

    Funktionella tröjor

    Välj mellan sweatshirts, fleecetröjor, stickade tröjor och huvtröjor i olika varianter. MASCOT:s tröjor till kvinnor finns i en rad olika färger, både klassiska och mer modepräglade, med eller utan blixtlås. Du hittar även detaljer som framfickor med blixtlås, resår vid handled och nederkant samt invändigt vindskydd på MASCOT:s tröjor till kvinnor. Om ditt arbete kräver att kläderna tål industritvätt, kan du välja en tröja från MASCOT som har testats för ProWash®. Produkter från MASCOT® med ProWash® klarar industritvätt i upp till 75 grader.

    Matcha med andra serier

    MASCOT:s tröjor till kvinnor kan kombineras med andra produkter från samma serie, eller med en produkt från en annan serie. Alla produkter från MASCOT kan kombineras, så du kan hitta precis den tröja som passar till ditt arbete och din stil.