Kortärmade t-shirts

    Är du på jakt efter bekväma t-shirts till din garderob, som du kan använda året om? I så fall kan MASCOT vara till hjälp. MASCOT erbjuder ett komplett urval av kortärmade t-shirts som är praktiska i många sammanhang. Under varma arbetsdagar är kortärmade t-shirts lämpliga att bära som de är. När dagarna är kallare kan du använda kortärmade t-shirts som innerlager, till exempel under en tröja eller fleecejacka.

    T-shirts till många ändamål

    MASCOT har ett brett urval av kortärmade t-shirts i olika färger. Här hittar du både enfärgade och tvåfärgade t-shirts, samt t-shirt med snygga tryck. Med vårt utbud av kortärmade t-shirts har du många möjligheter att mixa och matcha med andra arbetskläder från MASCOT. Vi har också t-shirts i fluorescerande färger, om ditt arbete kräver extra synlighet och säkerhet. På t-shirts från MASCOT kan du dessutom låta trycka eller sy fast ert firmanamn eller logotyp.

    Hög komfort under hela arbetsdagen

    MASCOT:s kortärmade t-shirts finns i flera passformer, bland annat modern, klassisk och dampassform, så att alla hittar en modell som passar perfekt. Våra t-shirts finns både med rund hals och i v-ringat, så att du kan välja den variant du önskar. Modellerna är gjorda i olika material, så du kan välja den som ger dig den bästa komforten i din vardag, beroende på väder och temperatur. I MASCOT® ADVANCED får du bland annat en fukttransporterande t-shirt som håller dig torr arbetsdagen igenom, trots förhöjd aktivitetsnivå. Du kan även välja en t-shirt som är tillverkad i 100 % bomull, vilket är fuktabsorberande och behagligt att bära närmast huden. Dessutom har flera av våra kortärmade t-shirts extra foder över sömmen i nacken så att sömmen inte stör.