Varselvästar

    När du arbetar nära trafikerade områden, eller i närheten av maskiner, är det av yttersta vikt att du är synlig för din omgivning. Hos MASCOT finns ett brett utbud av varselvästar i fluorescerande material. Med MASCOT:s varselvästar kan du vara säker på att du syns i både dagsljus och mörker. Alla västar är certifierade enligt EN ISO 20471, vilket ger dig maximal synlighet och säkerhet. MASCOT erbjuder varselvästar med många olika funktioner och detaljer, så att du enkelt hittar en väst som passar dina arbetsbehov.

    MASCOT:s varselvästar finns tillgängliga som trafikvästar, termovästar, vintervästar och verktygsvästar. Du hittar därför garanterat en väst i vårt sortiment som passar ditt arbete. Hi-vis-västar från MASCOT finns i flera olika fluorescerande färger och storlekar. Här hittar du hi-vis-västar i de fluorescerande färgerna gult, orange och rött. Trafikvästarna är stora i storleken, då de är avsedda att bäras utanpå andra arbetskläder från MASCOT. Varselvästar från MASCOT har flera praktiska detaljer, bland annat praktiska innerfickor eller verktygsfickor där du kan förvara dina verktyg.

    Varselvästar från MASCOT har synliga reflexer, både längsgående och tvärgående. Flera av MASCOT:s varselvästar kan andas, är vindtäta och vattenavvisande, så att du ska få högsta komfort och möjlighet att använda västarna i olika väder.

    Genom att använda MASCOT:s enkla bokstavssystem, kan du lätt ta reda på hur du ska kombinera västar med andra kläder för att uppnå en högre certifierad säkerhetsklass för de skyddskläder du bär. Detta är viktigt i de fall ditt arbete kräver maximal säkerhet och synlighet.