Customized teaser logo

  Framtidens arbetskläder är här nu

  Vi välkomnar den nya innovativa serien arbetskläder för hantverkare: MASCOT® CUSTOMIZED.

  Arbetskläder som är så innovativa att du bara måste prova dem!

  Framtidens arbetskläder ska vara lätta och behagliga som sportkläder, men innovativa och slitstarka som arbetskläder och gärna bestå av en så stor andel återvänt material som möjligt. Du hittar allt detta hos MASCOT.

  MASCOT® CUSTOMIZED

  Rörelsefrihet, funktionalitet och hög slitstyrka

  Du är vår målgrupp. Det är du som använder våra kläder – dag ut och dag in. Du är hantverkaren som vet vilka funktioner du behöver. Det är därför vi har utvecklat kläderna i MASCOT® CUSTOMIZED tillsammans med dina kollegor så att vi kan vara säkra på att de har funktionerna och detaljerna som passar deras vardag.

  Lång hållbarhet och god rörelsefrihet är särskilt viktigt för dig. Det har vi lärt oss under de senaste 40 åren som vi ägnat åt att tillverka dina arbetskläder. MASCOT® CUSTOMIZED har utvecklats med hjälp av nya innovativa tillverkningsmetoder och specialkunskaper. Det har gjort att vi kan erbjuda arbetskläder med fokus på lång hållbarhet och oöverträffad rörelsefrihet, men där smart design och innovativa funktioner också är en naturlig del av kläderna.

  Du kan vara säker på att du får hög kvalitet och lång hållbarhet eftersom alla våra arbetskläder är ”Tested to Work”. Tested to Work är din garanti för att dina nya arbetskläder är noggrant testade, både i ett laboratorium och av dina kollegor, så att du alltid får bästa möjliga kvalitet.

  Hängfickor som du kan placera var du vill

  Hängfickor kan vara ett viktigt redskap i en hektisk vardag. Det är viktigt att de är enkla att fästa vid dina byxor eller shorts, och helst ska de även vara särskilt utformade för just ditt arbete och dina behov.

  Om du är elektriker, målare eller arbetar inom något annat yrke där du behöver stora fickor så har vi rätt lösning för dig. MASCOT® CUSTOMIZED omfattar bland annat hängfickor som utformats särskilt för ditt yrke och dina behov.

  Click Pocket System – lägg enkelt till dina hängfickor

  Placera fickorna där du vill ha dem med vårt nya Click Pocket System. Det är ett enkelt system som gör att du kan sätta fickorna där du behöver dem. Dessutom kan du välja att bara lägga till det antal fickor som du behöver för de aktuella arbetsförhållandena.