Tyngre byggarbete och anläggning

  Hög synbarhet är avgörande för de som arbetar inom tyngre byggarbete och anläggning. Hos MASCOT hittar du ett stort sortiment av arbetskläder för anställda inom bygg- och anläggningsbranschen samt entreprenörer och andra industrier inom tyngre byggarbete och anläggning.

  EntreprenörVägarbetareMurare

  För dig som arbetar längs vägar, järnvägar eller på stora byggplatser är hög synbarhet och maximal säkerhet speciellt viktigt. Hos MASCOT hittar du ett brett urval av arbetskläder med hög synbarhet, så att du kan känna dig trygg när du utför ditt arbete. Skyddskläderna är godkända enligt EN ISO 20471.

  MASCOT erbjuder tre olika fluorescerande standardfärger: gul hi-vis (färg nummer 17), orange hi-vis (färg nummer 14) och röd hi-vis (färg nummer 222), så att du kan välja den färg som matchar ditt arbetsområde eller din bransch inom tyngre byggarbete och anläggning. De flesta produkterna finns i mörka kontrasterande färger, t.ex. mörk marinblå, mörk antracit eller mossgrön, som är placerade på platser som oftast utsätts för smuts och slitage. Dessutom är en stor del av MASCOTS skyddsprodukter behandlade med en smutsavvisande ytbehandling som säkrar att klädernas självlysande områden inte blir så smutsiga, vilket är väldigt avgörande för din synbarhet på lång sikt.

  Tre olika skyddsklasser

  Kraven på synlighet varierar beroende på bransch och arbetsmiljö. Därför erbjuder vi produkter i tre olika skyddsklasser, där klass 3 är klassen som skyddar bäst. Det är andelen av reflexer och fluorescerande material som avgör produktens klass. Ju större andel, desto högre klass. Klassystemet hjälper dig att hitta de arbetskläder som passar bäst till ditt arbete inom tyngre byggarbete och anläggning.

  Skyddsskor

  Skornas säkerhet är också extremt viktigt för anställda inom tyngre byggarbete och anläggning. MASCOT erbjuder ett stort urval av skyddsskor med rätt säkerhetsdetaljer för att klara omgivningarna inom tyngre byggarbete och anläggning.