MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC

Skyddsskor är ett måste om du som hantverkare, i industrin eller på lager arbetar med hantering av tunga material, på ojämna underlag eller i närheten av maskiner. Hos MASCOT hittar du skyddsskoserien MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC som är en serie traditionella skyddsskor och -stövlar anpassade till arbete både inomhus och utomhus. Denna serie är till exempel ett självklart val när du arbetar i byggbranschen, som timmerman, byggmästare eller montör. Skyddsskorna och -stövlarna i MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC är tillverkade av flexibla material som ger en behaglig gångkomfort. Fötterna är på samma gång skyddade med stabilitet för ojämna underlag och på till exempel stegar tack vare en liten stabiliserande insats i den bakre delen av sulan, ett så kallat gelänk.

Filter
Produkttyper
Färger
Egenskaper
Material
Certifieringar
Storlekar
Tekniker
Användar
Serier
Produkter (2)
F0014-901
MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC
svart/röd
  • Jämför
  • Lägg till favoritlista
  • Quick View
NY
F0025-901
MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC
svart/röd
  • Jämför
  • Lägg till favoritlista
  • Quick View
NY
MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC - logo

Maximalt skydd av hela foten

Alla skyddsskor i MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC har en ergonomisk tåhätta som ger extra skydd för tårna och ökad rörelsefrihet. För ökad komfort och för att förhindra köldbryggor har skyddsskorna i CLASSIC-serien även ett spiktrampskydd av textil. Den här typen av spiktrampskydd täcker ett lite större område än ett klassiskt spiktrampskydd av stål och skyddar därför ännu bättre mot spikar och vassa föremål på underlaget. Dessutom får du med MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC även stabiliserande gelänk, värmebeständig sula av PUR/TPU, steggrepp samt en slitstark tåförstärkning av TPU som ger skon extra lång livstid och gör den särskilt lämplig för knästående arbete.

Ett bra, klassiskt val

Välj MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC om du vill ha en skyddssko med klassiskt och neutralt utseende och med fokus på de säkerhetsrelaterade detaljerna. Alla skyddsskor i MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC är godkända enligt EN ISO 20345:2011. En stor del av skon uppfyller den högsta skyddsklassen S3, eftersom den utöver spiktrampskyddet och tåhättan har halkskydd, stötdämpning och en olje- och bensinbeständig yttersula, samt är antistatisk, andningsbar och vattenavvisande. MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC är således ett säkert, klassiskt val om du vill ha en bra skyddssko med massor av detaljer för bästa möjliga skydd för dina fötter.