MASCOT® FOOTWEAR CARBON

MASCOT® FOOTWEAR CARBON är skor för den kvalitetsmedvetna hantverkaren. Med en låg vikt, flexibel och stötdämpande sula och tåhätta av kolfiber får du skor med god komfort varje dag.


I serien finns skyddsskor med flera innovativa funktioner. Du kan bland annat välja skor med snörning för en 100 % metallfri sko eller med BOA® Fit System för en snabb och säker låsning som gör att skorna sitter bra på foten.

Filter
Produkttyper
Färger
Egenskaper
Certifieringar
Storlekar
Tekniker
Användar
Serier
Produkter (3)
F0251-909
MASCOT® FOOTWEAR CARBON
2 Färger
  • Jämför
  • Lägg till favoritlista
  • Quick View
NY
F0250-909
MASCOT® FOOTWEAR CARBON
2 Färger
  • Jämför
  • Lägg till favoritlista
  • Quick View
NY
F0252-909
MASCOT® FOOTWEAR CARBON
2 Färger
  • Jämför
  • Lägg till favoritlista
  • Quick View
NY

Innovativa material för förbättrad komfort

MASCOT® FOOTWEAR CARBON har skyddsskor som passar för hantverk, enklare byggarbeten, lätt industri och logistik. I serien finns skor med olika material i sulan, och alla är tillverkade för att vara bekväma att gå i. Några modeller har en formgjuten sula av XL EXTRALIGHT® EVA, medan andra har en av EVA. Gemensamt för sulorna är att de ger skorna en låg vikt och hög stötdämpning.

Både XL EXTRALIGHT® EVA- och EVA-sulorna gör skyddsskorna extremt stötdämpande samtidigt som de är sköna att ha på sig. Varje gång man tar ett steg absorberar sulan de stötar som annars ger uttryck i ömhet och trötthet i ben, rygg och kropp vid varje kontakt med underlaget. Den minimerar känslan av trötta ben efter en lång arbetsdag.

Tåhätta i kolfiber för extra skydd

För att minska vikten på skor, stövlar och sandaler i MASCOT® FOOTWEAR CARBON är tåhättan tillverkad av kolfiber. Kolfiber är ett mycket lätt och exceptionellt starkt material som gör tåhättan motståndskraftig mot slag och tryck. Dessutom är tåhättan i kolfiber metallfri och leder varken kyla eller värme.

Flexibelt MASCOLAYER®-spiktrampskydd för ultimat skydd

MASCOLAYER® är spiktrampskydd av textil som skyddar mot spikar och andra vassa föremål under fötterna. Den här typen av spiktrampskydd är mycket flexibel, mjuk och lätt, vilket gör skorna bekväma. Fördelarna med MASCOLAYER® spiktrampskydd är att skorna blir mer flexibla och det ger ett bra skydd mot kyla och värme, vilket ökar komforten för användaren.