MASCOT®FOOTWEAR CASUAL

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL bygger på finaste sätt en bro mellan arbetsskor och vardagsskor. Med CASUAL-serien får du klassiska, stilrena sneakers utan skyddsdetaljer, som i kvalitet, design och med en behaglig passform kompletterar de skyddsskor som du redan känner till från MASCOT.

Filter
Produkttyper
Färger
Egenskaper
Storlekar
Användar
Serier
Produkter (1)
F0900-907
MASCOT® FOOTWEAR CASUAL
svart
  • Jämför
  • Lägg till favoritlista
  • Quick View
NY

Utan skydd, men fortfarande med högsta kvalitet

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL skiljer sig från MASCOT:s resterande sortiment av skor genom att den saknar tåhätta, spiktrampskydd och andra skyddsdetaljer. Däremot har skorna en särskilt behaglig gångkomfort. CASUAL-serien är ett optimalt alternativ när du ska välja skor utan skydd till jobbet, och serien har kommit till på grund av en stor efterfrågan från kunder. Målet var att skapa bekväma skor i innovativa och nya material. Serien använder bland annat yttermaterial i mocka och yttersula i gummi. Skorna har en låg vikt på under 300 gram.

Klassisk design

CASUAL-skorna har en klassisk, stilren design, med inspiration från bland annat tidigare årtiondens sportskor. Genom att kombinera den klassiska stilen med de senaste innovationsmöjligheterna och utvecklingen av passformer, får du en både snygg och funktionell skoserie, som både matchar profilkläder och klassiska arbetskläder.

Sneakers Svart - MASCOT® FOOTWEAR CASUAL

Ett utmärkt mångsidigt val

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL passar för alla yrken där vanliga sneakers kan användas. Vill du ge alla dina anställda en strömlinjeformad identitet i alla jobbfunktioner passar CASUAL-modellerna utmärkt för de anställda som inte behöver skyddsskor. MASCOT® FOOTWEAR CASUAL är kort sagt en mångsidig skoserie som uppfyller dina krav på komfort, flexibilitet och funktionalitet.