Arbetskläder i stora storlekar

  Har du svårt att hitta arbetskläder som passar dig? Hos MASCOT finns arbetskläder i många olika modeller och storlekar. En lång rad produkter finns i stora storlekar, utan att kompromissa med komfort, passform eller kvalitet. Det finns arbetskläder i stora storlekar till många olika branscher. Oavsett om du söker ett par arbetsbyxor, en arbetsjacka eller en fleecetröja så kommer du att hitta det i sortimentet.
  ADVANCED Byxor med knäfickor

  Kläder som passar ger maximal komfort

  När du ska välja arbetskläder är det viktigt att kläderna sitter bra, så att komfort, funktioner och säkerhet är i topp. Du får rätt storlek genom att mäta så tätt inpå kroppen som möjligt. I flera av MASCOT:s byxor kan du välja mellan tre benlängder.

  Större storlekar kräver en extra insats

  Hos MASCOT är storleken inte avgörande för vad som är möjligt. Dina arbetskläder ska vara bekväma att bära oavsett storlek. Det kräver en extra insats att tillverka välsittande arbetskläder i stora storlekar, eftersom certifieringar ska följas, mönstret ska anpassas till tyget och mer tyg ska användas. Och den insatsen gör MASCOT gärna, så att du varken behöver kompromissa med kvalitet, komfort eller din säkerhet.

  ADVANCED Byxor med knäfickor

  Skyddsskor med plats för fötterna

  Har du svårt att hitta arbetsskor som är tillräckligt stora i storleken? MASCOT erbjuder skor, kängor och sandaler i upp till storlek 48. Skostorlekarna stämmer överens med andra skostorlekar. Skyddsskor och skyddskängor från MASCOT följer certifieringarna oavsett vilken storlek du använder. När det gäller skor är komfort och säkerhet viktigt. Vi rekommenderar därför att du provar skorna innan du väljer.