Arbetskläder för målare

  Arbetar du ofta på knä längs golvlister eller upp och ned på en stege? Som målare behöver du slitstarka arbetskläder som även ger dig maximal rörelsefrihet. MASCOT testar alltid arbetsklädernas funktioner, rörelsefrihet och slitstyrka, så att materialet uppfyller dina behov. Våra omfattande testprinciper, som vi kallar Tested to Work, garanterar även produkter med hög kvalitet och lång hållbarhet.

  Läs mer om Tested to Work

  Som målare är det viktigt att du väljer arbetskläder som både har fickor och funktioner som passar ditt arbete. Arbetskläderna ska vara bekväma men även bestå av ett material som är slitstarkt och inte släpper igenom målarfärg eller spackel.

  Ultimat komfort och rörelsefrihet

  Arbetet som målare innebär ofta olika arbetspositioner, både stående, sittande, på knä eller att du arbetar över axelhöjd. Därför är det viktigt att välja målarbyxor och -tröjor med en god passform, till exempel i 100 % stretch, så att kläderna följer kroppens rörelser naturligt och ger en stor rörelsefrihet.

  Byxor som är anpassade efter din arbetsdag

  Rätt funktioner gör arbetsdagen mycket enklare. Därför har våra arbetskläder alla de praktiska funktioner som målare har användning av. Se till exempel vår serie MASCOT® CUSTOMIZED. Du kan till exempel både välja byxor för målare med och utan hängfickor. Om du väljer byxor med vårt unika Click Pocket System kan du dessutom välja hängfickor som särskilt utformats för målare och som bland annat omfattar en hängficka för din maskeringstejp. Hängfickorna i Click Pocket System säljs separat.

  Det finns bland annat målarbyxor med lårfickor för förvaring av viktiga verktyg. I fickorna finns även plats för en spackelkniv, tumstock och pensel.

  Som målare är det också viktigt att du skyddar dina knän. Därför rekommenderar vi att du väljer målarbyxor med knäfickor, så att du enkelt kan stoppa i knäskydd vid behov. Vi har ett stort utbud av olika knäskydd beroende på dina behov.