MASCOT®

    Press - MASCOT® ADVANCED - 2017
    Sun, 14 May 2017
    Serie med stretch, styrka och komfort i särklass. MASCOT® ADVANCED är högt uppskattad av alla hårt arbetande, passionerade människor som kräver det allra bästa av sina kläder.
    2017 - Inspirationen – att arbeta lustfyllt under extrema väderförhållanden

    Inspirationen – att arbeta lustfyllt under extrema väderförhållanden

    I Norden är havet, vinden och vädret ibland otroligt tufft. Men det kan även vara mycket fascinerande och tilldragande. Ett ställe där vädret ger djupa fåror i ansiktet och ögonen måste knipas ihop är Klitmøller på Danmarks nordvästkust. Vind, salt och havsstänk är vardagsmat och formar de människor som bor här. Här finns målinriktade, modiga människor som följer sitt kall och sin passion.

    Inspirationen – design, slitstyrka och skydd mot vädret - 2017

    Inspirationen – design, slitstyrka och skydd mot vädret

    Inspirerade av de människor som lever och arbetar med hav och vind i horisonten har vi utvecklat MASCOT® ADVANCED. En nordiskinspirerad serie arbetskläder som klarar väder och vind, och inte minst kraven på rörelsefrihet när de ska ge maximalt resultat. MASCOT® ADVANCED är arbetskläder för alla funktioner och har obegränsad rörelsefrihet på samma sätt som extremsportkläder. Linjerna i designen har inspirerats av surfarnas våtdräkter. Slitstyrkan och robustheten har inspirerats av de okuvliga yrkesfiskarnas extrema vind- och väderförhållanden.

    2 Män - MÅLGRUPP – med passion som drivkraft - MASCOT® ADVANCEDMÅLGRUPP – med passion som drivkraft - Man & Kvinna - 2017

    MÅLGRUPP – med passion som drivkraft

    Ålder:
    En typ – inte en ålder

    Verksamhet:
    Hantverk och byggnad

    Kläder:
    Avslappnade (men inte utflippade), trendiga men inte på ett snobbigt vis

    Inköp (arbete, sport, fritid, mat):
    Kvalitet framför kvantitet. Användbarhet framför prydnad. Stilmedveten.

    Intressen:
    Sport (t.ex. fotboll, surfing eller snowboard), friluftsliv (t.ex. jakt eller fiske).