MASCOT går in som huvudsponsor av danska GMB Motorsport

  GMB Motorsport sponsorat
  Mon, 25 Apr 2022

  Vi är stolta att kunna meddela att vi har gått in som huvudsponsor av det nya danska motorsportlaget GMB Motorsport, som under den kommande säsongen kommer vara klädda i produkter från serien MASCOT® ACCELERATE.

   

  GMB Motorsport har ett tydligt mål att vara de bästa. Strävan efter att vara de bästa delar även vi på MASCOT. Vi strävar alltid efter att utvecklas och bli bättre och vi vill också vara de bästa inom vår bransch. Därför ser vi samarbetet med GMB Motorsport, som dessutom har en anknytning till Silkeborg precis som MASCOT, som en nästintill perfekt matchning.

   

  ”Efter vårt mångåriga engagemang inom motorsport vet vi att det krävs passion och engagemang för att bli den första över mållinjen. I jakten på den snabbaste tiden arbetar GMB Motorsport både professionellt och noggrant, vilket liknar vår Tested to Work-metod. Jag är även glad att vi genom sponsorskapet får chans att hjälpa och stötta några av framtidens danska, och förhoppningsvis internationella, motorsportstjärnor” berättar MASCOT:s verkställande direktör Michael Grosbøl.

   

  Arbetskläder utan begränsningar

  Förutom vår logotyp på GMB Motorsports bilar och förarnas kläder kommer de som arbetar i teamet under den kommande säsongen att bära arbetskläder från MASCOT i ULTIMATE STRETCH, vilka ger dem full rörelsefrihet och optimal komfort. Klädernas höga slitstyrka ger även teamet optimala arbetsförhållanden när de ska prestera på topp.

   

  Casper Elgaard, teamchef hos GMB Motorsport berättar om det kommande samarbetet: ”Inom motorsporten kan den minsta detaljen vara avgörande för vem som vinner, så vi gör inga kompromisser med vår utrustning, varken för bilarna eller personalen. Vi är därför glada för att kunna samarbeta med MASCOT, eftersom vi vet att deras produkter uppfyller, och ibland överstiger, våra krav och förväntningar.”

   

  Om GMB Motorsport

  Danmarks nya motorsportlag GMB Motorsport grundades för att göra skillnad inom den danska motorsporten. Deras primära fokus är talangutveckling och de hjälper unga med talang på gokartbanan att utvecklas till förstklassiga förare i standardvagnklasserna TCR och GT3, och på den stora internationella motorsportscenen på Le Mans. Talangutveckling spelar också stor roll inom laget, där de har fokus på att utveckla unga, duktiga mekaniker.

  GMB Motorsport 2022 sponsorat