MASCOT förlänger sponsorskapet med Team Rosberg

  Team Rosberg 2022 sponsorship
  Thu, 31 Mar 2022

  Vi kan stolt meddela att vi kommer att förlänga sponsorskapet med Team Rosberg för DTM 2022-säsongen. Med komfort och säkerhet i åtanke förbereder vi Team Rosberg för det bästa möjliga resultatet på banan och i verkstaden. Med produkter från kollektionen MASCOT® ACCELERATE är teamet redo att leverera toppresultat i en mycket konkurrensbetonad tävlingsmiljö.

   

  Med så mycket erfarenhet har Team Rosberg i flera år fokuserat på att utveckla kommande talanger. Med passion och professionalism i grunden har teamet tränat och utvecklat förare för lopp som Formel 1, Formel 3 och självklart DTM.

   

  Arbetskläder för optimala resultat

  Team Rosberg använder MASCOT:s arbetskläder i ULTIMATE STRETCH för dess totala rörelsefrihet och optimala komfort. Och tack vare produkternas höga slitstyrka garanteras teammedlemmarna optimala förhållanden när de måste prestera som bäst.

   

  Team Rosberg

  Team Rosberg grundades 1995 av Formel 1-världsmästaren Keke Rosberg och har varit en väsentlig del av DTM sedan dess. Med över 500 lopp och totalt fem titlar har teamet bidragit till historien för denna racingserie. Genom att ha vunnit titlar i Formel BMW och Formel 3 betonas också det faktum att stötta unga talanger i motorsporten alltid spelar en viktig roll. Inför DTM-säsongen 2022 hoppas Team Rosberg att förarna Nico Müller (Schweiz) and Dev Gore (USA) ska ta hem vinsterna och titlarna.

  MASCOT WORKWEAR_Tean Rosberg_Logo