Autodromo Nazionale Monza

MASCOT levererar arbetskläder till de anställda på Autodromo Nazionale Monza, och den legendariska motorsportanläggningen har därför ett tydligt danskt inslag, eftersom de anställda är den första kontakten för kunder och offentligheten när de kommer till Monza Circuit.

2019 - MASCOT<span>® WORKWEAR -  Monza - logo</span>
Monza Eni Circuit - Racerbil

Organisationen bakom Autodromo Nazionale Monza har i valet av MASCOT bevisligen varit ute efter en arbetsklädespartner med ett starkt engagemang i och en grundlig förståelse för motorsportvärlden. Och det kan man verkligen säga att MASCOT har, eftersom de är sponsorer för flera andra motorsportorganisationer. För MASCOT är samarbetet med Monza en helt naturlig förlängning av den starka position i motorsportvärlden som företaget har.

Alessandra Zinno, General Manager på Monza, säger om samarbetet: »[…] MASCOT har blivit en referenspunkt i motorsportvärlden, och MASCOT vill precis som vi alltid leverera den bästa kvaliteten. Med MASCOT hittade vi direkt en samarbetspartner som har ett allsidigt kvalitetssortiment av tekniska kläder som passar till alla de yrken som finns på Monza, från personalen på banan till våra kontorsanställda.«

Arbetskläder med plats för rörelse

De anställda på Monza Circuit använder särskilt produkter från MASCOTs sortiment av stretchkläder. God rörelsefrihet och hög kvalitet stod i fokus när man skulle hitta en ny leverantör av arbetskläder till motorsportanläggningens många anställda, som bland annat arbetar som evenemangskoordinatorer, servicemedarbetare och kontorspersonal.

Autodromo Nazionale Monza

Monza Circuit etablerades 1922, och med åren har banan, som är 5 770 meter lång, blivit känd som ”The Temple of Speed”. Varje år anordnas många olika typer av motorlopp på Monza Circuit, bland annat det italienska Formel 1 Grand Prix.