MASCOT® WORKWEAR

Om MASCOT

MASCOT är ett danskt företag med en skandinavisk mentalitet och med export till större delen av världen. Medarbetarna går till jobbet i Danmark, Vietnam, Tyskland och 14 andra länder med en och samma strävan: Att utveckla, tillverka, marknadsföra och sälja världens bästa arbetskläder och skyddsskor.

Vi har stora ambitioner och har därför också höga krav på kvaliteten. Vi ser till bästa praxis i allt arbete. Därför präglas företagskulturen av ett starkt engagemang och en lösningsinriktad flexibilitet som gynnar kunden. En viktig del av strategin är nämligen provning och kontroll av metoder, produkter och leverantörer. Därför har vi under de senaste åren profilerat oss på att vara TESTED TO WORK – en välklingande slogan och en viktig arbetsstrategi.

Vår kompromisslösa inställning till kvalitet hänger ihop med det strategiska beslutet om att INTE tillverka och leverera de billigaste arbetskläderna, utan de bästa. Och arbetskläder är mer än bara produkterna i sig. Support, effektiv logistik och hög leveranssäkerhet är också viktiga faktorer för våra kunder. Det är också det som gör att MASCOT:s profil skiljer sig från mängden. Vår produkt är också att göra det enkelt att hitta och köpa rätt produkter.

 

Kort om MASCOT

Huvudkontor: Väster om Silkeborg, Danmark

Grundat: 1982

Anställda: +2600

Egen fabrik i Vietnam: Invigd 2008

Egen fabrik i Laos: Invigd 2013

Produkter: Arbetskläder, skyddsskor

Antal varunummer: 20000

Huvudmarknad: Västeuropa

Försäljning: Uteslutande genom återförsäljare i hela Europa

Kundsegment: Bygg, hantverk, transport, logistik och industri.

Kreditvärdighet: AAA ( högsta kreditvärderingen)

 
Mascot International A/S · Silkeborgvej 14 · DK-7442 Engesvang · Danmark · Tlf. +46 852507940 · Fax 8724 4701 · SE/CVR nr. 1386 3385