Nya funktionsunderkläder för allaroundanvändning

    Funktionsunderställströja-model
    Mon, 17 Aug 2020

    Passar arbete året om

    De nya underkläderna från MASCOT kan användas för alla former av utomhusaktivitet, både i varmt och kallt väder. Underkläderna är tillverkade av extra lätt tyg med en vikt på endast 130 g/m2. Materialets sammansättning gör att det känns temperaturreglerande. Det är andningsbart och fukten transporteras effektivt bort från huden, så att kroppen hålls torr och inte kyls ner. Samtidigt fungerar materialets yta som ett isolerande lager. Det är elastiskt och följer kroppens rörelser som ett extra lagers skydd.

    Undgå besvärande lukter

    De nya underkläderna är tillverkade av tyger med polypropenfiber, som minskar besvärande lukter i produkten. Samtidigt kan de tvättas i 60 grader så att bakterierna försvinner. Det torkar snabbt och kräver inte mycket torkning efter tvättmaskinens centrifugering. Därmed får du en flexibel produkt som kan användas var som helst och närmast när som helst.

    Använd denna typ av funktionsunderkläder som ditt inre lager och lägg till flera isolerande lager om arbetet sker i en kall miljö och/eller huvudsakligen i en stillastående eller -sittande position. Den här nya serien av underkläder kommer i en neutral färgkombination av mörk antracitgrå/svart och i fyra produktvarianter: långa underbyxor, två långärmade undertröjor, varav den ena har polokrage, samt en kortärmad undertröja.

    MASCOT har nu sju serier med funktionsunderkläder inom tre kategorier:

    •   Fukttransporterande underkläder – passar utmärkt för varma dagar (tre serier)
    •   Allroundunderkläder – både fukttransporterande och lätt isolerande (två serier)
    •   Extra isolerande och fukttransporterande för de extra kalla dagarna (två serier)

     

    Läs mer om MASCOT:s unika underkläder och se produkterna här:

    Funktionsunderkläder