Ny generation av fleecetröjor för män och kvinnor

2019-Modeller
Den 18 Juni 2019

MASCOT presenterar en ny serie fleecetröjor i ett elastiskt tyg med en stilfull, slät yta. Både utseende, passform och komfort skiljer sig från klassisk fleece. Fleecetröjorna har en mer kroppsnära passform som ger en riktigt bra rörelsefrihet.

Den släta ytan med en lätt glansig look ser inte bara presentabel och trendig ut, utan gör även så att smuts och damm inte fastnar. Det är en stor fördel om man arbetar i en miljö med damm, sågspån eller smuts.

Hög komfort

Fleecetröjorna har en blixtlåsstängning med invändigt vindskydd som förhindrar att det blåser kallt genom blixtlåset. Tröjorna har hög komfort med en mjuk insida, och en krage som värmer skönt i nacken och som kan slutas tätt intill halsen. Dessutom har fleecetröjorna framfickor med blixtlås och reflexdelar. Den åtsittande passformen tillsammans med elastik vid handlederna gör att tröjan följer kroppens rörelser utan att fladdra eller fastna i omgivningen. Fleecetröjorna passat utmärkt både som enda ytterplagg i form av en lätt jacka och som ett isolerande, andningsbart lager under en jacka på vintern.

Specialdesign för kvinnor respektive män

De nya fleecetröjorna med specialdesignade versioner för kvinnor respektive män är en del av MASCOT:s nya serie: MASCOT® ACCELERATE. Serien består av över 70 nya produkter i sex olika färger. MASCOT® ACCELERATE-serien kan kompletteras med andra överdelar – allt från t-shirts, sweatshirts och termojackor till skaljackor och vinterjackor. Alla produkter i serien har en genomgående design som utstrålar dynamik och rörelse.

Arbetsbyxor till kvinnor Tröjor till kvinnor2019-Modell Fleecetröja med blixtlås

 

Fleecetröjorna finns i de klassiska färgerna mörk marinblå och mörk antracitgrå/svart, men du kan även få tröjorna i de tre helt nya färgerna signalröd, azurblå och gräsgrön. Både för kvinnor och män finns specialdesignade utgåvor av fleecetröjorna med genomgående blixtlås och en version med kort blixtlås som tas på genom att dra tröjan över huvudet.

 

18103-316 MASCOT® ACCELERATE-fleecetröja med blixtlås, modern passform
18153-316 MASCOT® ACCELERATE-fleecetröja med blixtlås, dampassform

 

2019-5CEE9ECA-358A-43FC-81DA-0471F5CEA80DMASCOT® ACCELERATE 18103-316 | Fleecetröja med blixtlås

2019-Tröjor till kvinnorMASCOT® ACCELERATE 18153-316 | Fleecetröja med blixtlås, Lady passform