Nya fluorescerande jackor

för kvinnor
Varseljackor - 2 Kvinnor - MASCOT® SAFE SUPREME - 2018
Den 29 Augusti 2018
Branschens bredaste sortiment av skyddskläder blir nu ännu större. MASCOT lanserar nu en hi-vis-softshelljacka och vinterjacka till kvinnor. Jackorna är specialutvecklade med en mer figurnära passform speciellt anpassad för kvinnor.
De två nya fluorescerande damjackorna är en del av den slitstarka och visuellt uppseendeväckande MASCOT® SAFE SUPREME-serien. Den här breda serien av skyddskläder har skapats till följd av dess grundligt testade och solida material som passar bra för anställda i bygg- och anläggningsbranschen, där slitstyrka och effektiv rörelsefrihet är ett måste. Damjackorna är båda godkända enligt EN ISO 20471 klass 3 (de små storlekarna XS och S i softshelljackan är dock klass 2). De nya hi-vis-damjackorna från MASCOT är därmed ett perfekt val om du vill synas och vara säker hela arbetsdagen.

Bekväm under hela vintern

Med softshelljackan 18512 får du en andningsbar, vindtät och vattenavvisande jacka i tre lager, som passar bra till den nyckfulla övergångsperioden och mildare vinterdagar. Formskurna ärmar ger god rörelsefrihet, medan reglerbart kardborreband med ribb vid handled och förlängd rygg ger dig skydd mot kyla och vind. Vinterjackan 18545 passar bra till de riktigt kalla månaderna, då en varm och vattentät jacka är nödvändig. Med 18545 får du en vinterjacka certifierad enligt EN 343 och EN 342, som säkerställer att du får ett ultimat skydd mot kyla och regn. Båda jackorna har avtagbar huva.

Passform testad av kvinnor

Passformen på skyddsjackorna är kroppsnära och särskilt anpassad till kvinnors former. Jackorna är figursydda med smalare midja, smalare axelparti och plats för höfterna, så att du som kvinna får en smart och behaglig jacka som sitter optimalt och du får full rörelsefrihet. Båda jackorna är formsydda med plats för bröstet, och det är inga störande bröstfickor. En fördel med att välja en jacka som är specialdesignad för kvinnor är också att ärmlängden och längden på ryggpartiet är anpassade till kvinnors längd. Öppningen fram är även åt damsidan. Ryggen är dessutom förlängd, så att den värmer extra bra på ett större område. Båda jackorna har många funktionella fickor med plats för surfplatta, mobiltelefon, penna och andra tillbehör du behöver ha nära tillhands. Jackorna är utvecklade genom många tester och mätningar, där kvinnor har testat allt från passform till rörelsefrihet och slitstyrka.

Damjackorna 18512 och 18545 finns i hi-vis-färgerna gul, orange och röd. Storlek XS–4XL.

Vinterjackor - MASCOT® SAFE SUPREME 18545
MASCOT® SAFE SUPREME 18512 - Softshelljacka, dammodell, vattenavvisande, klass 3

Jackor - Kvinna - MASCOT® 18512

MASCOT® SAFE SUPREME 18545 - Vinterjacka, dammodell, vattentätt, klass 3

I serien med skyddskläder MASCOT® SAFE SUPREME är byxornas passform dessutom mycket lämplig för kvinnor, där kvinnor nu kan få en full uppsättning av skyddsgodkända kläder, som både sitter bra och ger rörelsefrihet under en aktiv arbetsdag.

18512-246
MASCOT® SAFE SUPREME
3 Färger
NY
Kvinna - Piktogram
  • Jämför
  • Lägg till favoritlista
  • Quick View
18545-231
MASCOT® SAFE SUPREME
3 Färger
NY
Kvinna - Piktogram
  • Jämför
  • Lägg till favoritlista
  • Quick View