T-shirtar och pikétröjor som håller länge

2020-MASCOT® ACCELERATE_models_Män-Kvinnor_T-shirt, kortärmad-T-shirt, långärmad-Pikétröja
Den 21 September 2020
Oavsett säsong är t-shirtar bra att ha. Nu kan du få t-shirtar och pikétröjor som håller sig mjuka, elastiska och fina mycket längre. De klarar enkelt av slitage och utmaningar i vardagen och tål även industritvätt- och torkning.

I MASCOT:s senaste lanserade serie MASCOT® ACCELERATE hittar du tvåfärgade pikétröjor, t-shirtar och långärmade t-shirtar som alla tål industritvätt. Produkterna är tillverkade av 60 % bomull och 40 % polyester. De har därför hög komfort tack vare bomullen och en hög slitstyrka tack vare polyestern. Dessutom hittar du passformer för både män och kvinnor.

ProWash® – skapade för regelbunden användning och tvätt

Produkterna har märkningen ProWash®, vilket innebär att de är testade att tåla industritvätt i upp till 75 grader och efterföljande industritorkning. Hos oss på MASCOT kategoriseras den här typen av överdel som Premium Performance.

Premium Performance är produkter som har extra lång livstid och är framställda av material av högsta kvalitet, som även tål industritvätt. Bomullsmaterialet består av kammad bomull, som är fuktabsorberande och behagligt att bära närmast huden. Dessutom finns det extra fodring över sömmarna i nacken så att de inte skaver. Designen har gott om plats för placering av företagslogotyp, så att medarbetarna visar upp företagsprofilen på bästa sätt.

Pikétröjor och t-shirtar finns i fem olika färgkombinationer: mörk marinblå/azurblå, mörk antracit/svart, signalröd/svart, gräsgrön/grön och azurblå/mörk marinblå.

En komplett lösning

Det är inte bara t-shirtarna och pikétröjorna i MASCOT® ACCELERATE som har utvecklats för yrken som regelbundet påverkas av slitage, smuts och tvätt. Hela sortimentet av byxor, shorts, jackor och tröjor erbjuder många möjligheter för att sätta ihop arbetskläder till alla typer av arbetsfunktioner. Byxorna är tillverkade av marknadens mest avancerade elastiska tygkvaliteter, som även tål industritvätt.

Hitta produkterna hos din närmaste återförsäljare eller läs mer om dem här:

ProWash® - EN ISO 15797