Slitstarka kläder för barn från producent av arbetskläder

2019-Modeller T-shirtar till barn Fleecetröja till barn
Den 18 Juni 2019

MASCOT lanserar ett helt sortiment med kläder med stor rörelsefrihet för barn. Den nya barnkläderna är skapade för en aktiv vardag, full av lek och rörelse. Det är tillverkade av samma slitstarka material som arbetskläderna för vuxna, så de klarar lätt av kraven när leken sker på knäna eller när byxbaken ska hålla för många omgångar i rutschkanan. Barnkollektionen är en del av den helt nya MASCOT® ACCELERATE-serien, som också innehåller kläder för män och kvinnor.

MASCOT, som tillverkar arbetskläder för många olika branscher och områden, lanserar nu för första gången produkter för barn – med fokus på hög slitstyrka och full rörelsefrihet för alla typer av aktiviteter.

En stark tradition från arbetskläder

Barnkläderna är skapade för att ge barnen bästa möjliga förutsättningar till att leka och kunna röra sig fritt. Det är ett komplett sortiment i storlekarna 3–14 år, med allt från t-shirts och tröjor till overaller och skiddräkter, från det innersta lagret till det yttersta. Barnkläderna är perfekta för lek och rörelse eftersom de är elastiska och är lätta att ta på och av. Dessutom får barnen möjlighet att matcha mammas eller pappas arbetskläder eftersom färger och design är precis likadana. Det är dessutom coolt från barnens synvinkel.

Fyrvägsstretch garanterar rörelsefrihet och slitstyrka

En stor del av MASCOT:s barnkläder har tillverkats i det unika, lätta fyrvägsstretchtyget, som kan sträckas i alla riktningar. Stretchen garanterar att tyget smidigt följer barnets rörelser och låter leken ta plats. Stretchtyget är dessutom extra slitstarkt. Därför behöver du som förälder inte bekymra dig om några hål i tyget när du låter ditt barn leka på lekplatsen. MASCOT:s barnbyxor är dessutom förstärkta med CORDURA® på knäna.
2019-Modeller

  

Oeko-Tex®-märkt

Alla material i MASCOT:s barnsortiment är noga utvalda för att tåla att användas och tvättas om och om igen, utan att mista form eller färg. Dessutom är alla MASCOT:s produkter för barn Oeko-Tex®-märkta, vilket garanterar att tyget inte innehåller några hälsofarliga ämnen.

Bra passform

En bra passform är en förutsättning för att tyget ska vara skönt att ha på sig. MASCOT:s barnkläder är utvecklade med en ergonomisk passform så att tyget stödjer och sitter bra oavsett kroppens position eller rörelse. Dessutom har vissa av produkterna elastik och dragskojustering i midjan så att tyget kan stramas åt efter behov.

 

MASCOT:s sortiment med barnkläder finns i storlekarna 104–164. Tyget finns i flera olika färgkombinationer.

 

2019-Modeller Fleecetröja till barn