Byxor

som du inte vill ta av dig
ULTIMATE STRETCH - Hantverkarbyxor - MASCOT® ADVANCED - 2018
Den 20 April 2018
Föreställ dig arbetsbyxor som är så bekväma att du inte vill ta av dig dem. Byxorna från MASCOT® ADVANCED är tillverkade i fyrvägsstretch, vilket ger optimal rörelsefrihet. Det multifunktionella tyget kombinerar stretchegenskaperna med låg vikt och mycket hög slitstyrka.

MASCOT har nyligen lanserat en ny film fylld med dansglada hantverkare, populär musik och gott humör. I filmen kan du själv se hur mycket du faktiskt kan röra dig i byxorna från MASCOT® ADVANCED.

Det är slut med tunga, stela arbetsbyxor

Kräver ditt arbete att du måste röra dig på ett sätt som dina traditionella arbetsbyxor inte tillåter? Med byxorna från MASCOT® ADVANCED är det slut med tunga, stela arbetsbyxor som stramar åt och stör. ”Du märker faktiskt knappt att du har dem på dig.” Det var reaktionen från en av hantverkarna som har provat byxorna. Det mjuka, flexibla materialet gör att byxorna nästan känns som ett extra lager hud som bara följer kroppens alla rörelser.

Kompromissa inte med funktioner

Ett flexibelt tyg betyder inte att du ska behöva kompromissa med funktionerna. Byxorna från MASCOT® ADVANCED finns i varianter med både elastiska och mycket slitstarka knäfickor, välplacerade hängfickor i CORDURA®, öglor för verktyg och mindre, slutna fickor för mobil, glasögon, visitkort och andra småsaker. Behöver du under dagen lufta knäna har byxorna ventilationskanaler som enkelt kan öppnas för effektiv vädring.

Press 2018 - 17031-311 Hantverkarbyxor - MASCOT® ADVANCED
Byxorna 17031 från MASCOT® ADVANCED med knäfickor i Dyneema® och avtagbara hängfickor. Fickorna kan fyllas med verktyg utan att det påverkar rörelsefriheten. Hängfickorna kan tas av med blixtlås när byxorna ska tvättas eller fickorna tömmas.

Välj mellan en mängd kombinationer

Byxorna från MASCOT® ADVANCED finns i sju olika färger, en mängd storlekar och tre olika benlängder. Att välja rätt benlängd bland MASCOT:s tre alternativ är viktigt för att fickorna och andra detaljer alltid ska hamna på rätt plats. I sortimentet har MASCOT utöver de traditionella långbyxorna också både knickers och shorts med avtagbara hängfickor. Alla varianter har framställts i det unika fyrvägsmaterialet, som ger hög arbetskomfort på ett helt nytt sätt.

17031-311 - Hantverkarbyxor - MASCOT® ADVANCED - Press 2018