MASCOT® WebShop

  Är du intresserad av att ha din egen onlinebutik med optimerade processer och minimalt administrativt arbete? Hos MASCOT erbjuder vi alla våra återförsäljare av arbetskläder och skyddsskor en professionell onlinelösning.

  Din egen webbutik för arbetskläder

  MASCOT® WebShop är en försäljningskanal som har skapats för att assistera de MASCOT-återförsäljare som inte har en egen webbutik, samt de återförsäljare som vill utvidga sin onlinenärvaro med en webbutik för arbetskläder. Dra nytta av vår mångåriga erfarenhet och ge dina kunder möjligheten att köpa skyddsskor, arbets- och skyddskläder online.

  MASCOT® WebShop - Flow
  1 Order 2 Betalning 3 Leverans 4 Fakturering 5 Fakturering 6 Betalning
  gear - icon

  Mycket är automatiserat

  Eftersom din MASCOT® WebShop är integrerad i MASCOTs infrastruktur kan kundordrarna behandlas utan att du aktivt måste involveras. En integrerad betalningsmetod och omedelbar betalningsbekräftelse ger oss möjlighet att skicka ordern till kunden redan nästa arbetsdag. Med tillgång till ett administrationsgränssnitt kan du hålla koll på dina ordrar och få tillgång till orderinformation.

  coin - icon

  Låga kostnader med automatiska uppdateringar

  Den största utgiften med en webbutik är dataunderhåll och leverans. Det sköter vi åt dig! Vi garanterar att produktinformationen är uppdaterad, vi underhåller din onlineplattform och vi skickar produkterna till dina kunder. Dra nytta av den fortsatta utvecklingen av MASCOT® WebShop — utan extra omkostnader.

  Marknadsföring

  MASCOTs marknadsföringsaktiviteter kommer att stödja dig när du startar din onlinehandel. Våra många marknadsföringsaktiviteter kommer att hjälpa dina kunder att hitta till din webbutik. Denna service ingår i MASCOT® WebShop-konceptet och gör det möjligt att garantera en framgångsrik start i onlinehandelsvärlden.