MASCOT® ShopInShop

Om du funderar på att utöka ditt sortiment med produkter från MASCOT har vi den perfekta lösningen redo för dig. Med MASCOT® Shop in Shop får du möjlighet att presentera MASCOT:s arbetskläder och skyddsskor på ett professionellt sätt för att öka antalet kunder i din butik.

MASCOT® Shop in Shop

Att hela tiden förnya och förändra är nyckeln till framgång. Därför har MASCOT skapat det genomtänkta konceptet Shop in Shop, som ger dig möjlighet att regelbundet uppdatera konceptet. Vi utvecklar hela tiden ny utrustning och nytt material för Shop in Shop som passar produktsortimentet, kampanjer och säsonger. På så sätt kan du enkelt förnya MASCOT® Shop in Shop och framhäva dina prioriterade produkter.

Flexibel, kreativ och anpassningsbar

MASCOT levererar Shop in Shop–utrustning som passar dina behov. I utbudet finns utrustning som passar många olika produktkategorier, som arbetskläder, skor och tillbehör. Dessutom är MASCOT® Shop in Shop anpassningsbar, vilket gör det lätt att anpassa efter dina behov.

Med MASCOT® Shop in Shop får du möjlighet att välkomna dina kunder in i en välbekant miljö. Utrustningen för Shop in Shop är tillverkad i råmaterial som har inspirerats av branschen och byggarbetsplatser. I sortimentet finns kreativa lösningar för att ta din MASCOT® Shop in Shop till nästa nivå. Vi levererar skyltdockor, hyllor och annan utrustning för Shop in Shop, såväl som dekoration och skyltningsmaterial för ett starkt intryck. Tillsammans kommer det att inspirera dina kunder när de väljer arbetskläder och skyddsskor.

En lösning för alla

Vi skräddarsyr MASCOT® Shop in Shop i samarbete med dig. Det finns oändligt med möjligheter, både vad det gäller vilket intryck du vill uppnå och storlek.

30 m2 - MASCOT® Shop in Shop

30 m2

65 m2 - MASCOT® Shop in Shop

65 m2

125 m2 - MASCOT® Shop in Shop

125 m2

Vill du veta mer om utrustning, dekoration och skyltningsmaterial för MASCOT® Shop in Shop kan du kontakta MASCOT:s lokala försäljningsteam.