MASCOT® Mobile Showroom

MASCOT har ett stort antal säljare i över 15 länder, som dagligen ger service och hjälper MASCOT:s nätverk av återförsäljare i Europa. Dessutom har MASCOT ett säljteam som varje dag är ute på vägarna i MASCOT® Mobile Showroom.

MASCOT® Mobile Showroom

MASCOT® Mobile Showroom kan besöka kunder i samarbete med dig som återförsäljare. MASCOT® Mobile Showroom arbetar för dig och kan hjälpa till att locka nya kunder eller sluta ett avtal med nuvarande kunder.

Bilar - MASCOT® Mobile Showroom

Det finns flera grunder till att MASCOT® Mobile Showroom är en fördel för dig som återförsäljare

head - ideaPig - moneyHand shakeDiagram

  • En specialist på arbetskläder från MASCOT kommer att hjälpa dig att hitta de produkter som uppfyller företagets behov och krav.
  • Du sparar dyrbar tid och pengar, eftersom du till exempel inte behöver anställa extra personal för att ge service till kunderna när de har tid.
  • Du kan använda MASCOT® Mobile Showroom vid öppet hus eller andra evenemang. Vi kan parkera bilen precis vid dörren, och produkterna i MASCOT® Mobile Showroom kan anpassas efter din målgrupp.

Dina kunder kommer också att uppleva fördelarna med att använda MASCOT® Mobile Showroom. De får tillgång till:

WatchHand shakeMåttabell

  • Ett brett utbud av produkter specifikt utvalda för deras yrke.
  • En specialist på arbetskläder som kan svara på deras frågor om produkter, storlekar och beställningslösningar.
  • Möjlighet att prova kläderna och känna på kvaliteten.
  • De anställda kan mätas upp så att de är säkra på att de får rätt storlek.

MASCOT® Mobile Showroom öppnar möjligheterna för ett obegränsat mobilt handelskoncept. Är du MASCOT-återförsäljare och vill veta mer om MASCOT® Mobile Showroom så kan du kontakta oss.