MASCOT® Återförsäljarportal

MASCOT ger kunderna tillgång till ett enkelt och gratis onlinesystem. Via din egen inloggning till återförsäljarportalen kommer du alltid att ha tillgång till din uppdaterade information, såsom order och fakturor.

MASCOT® DistributorPortal - logo

Återförsäljarportal

Hand shake

Fördelar

  • Gratis onlinesystem
  • Tillgång till uppdaterad information
  • Produktinformation
  • Följ dina order
  • Användbar statistik
  • Lagerstatus
  • Bra erbjudanden
Watch

Spara tid och pengar

På återförsäljarportalen kan du alltid hitta svar på frågor om lagerantal, order, leveranser, fakturor, köpstatistik, master data osv. MASCOT:s återförsäljarportal är tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan, så du behöver inte ta hänsyn till MASCOT:s öppettider.

head - idea

Systemet

Snabb och enkel åtkomst

Med MASCOT:s återförsäljarportal har du tillgång till dina data dag som natt. Återförsäljarportalen är utformad för våra återförsäljare. Den är mycket användarvänlig och enkel att använda utan ytterligare introduktion.

Lagerstatus

Det är en fördel att du kan se MASCOT:s lagerstatus. Du kan söka på produktnummer och direkt se den nuvarande lagerstatusen. Om dina order har expedierats kan du direkt se och/eller hämta orderbekräftelsen eller fakturan.
Denna information är alltid uppdaterad, så att du alltid har den rätta informationen tillgänglig.

Diagram

Statistik och information

Följ dina order

När din order har frisläppts kan du följa den från lagret till tidpunkten för leverans. Om du klickar på ”Track & Trace” kan du se den nuvarande statusen på din order och förväntad levererastid.

Användbar statistik

En annan fördel med återförsäljarportalen är att du kan få en överblick över relevant statistik och uppdaterad information. Om du till exempel vill veta hur mycket du har beställt för under en viss period eller vilka produkter du oftast beställer.

Produktinformation

Vill du veta vikten, antal lådor, EAN-numret eller annan master data? Du kan ladda ner master data, beskrivningar och länkar till bilder.

Hur får jag åtkomst?

För att få åtkomst till MASCOT:s återförsäljarportal kontaktar du kundtjänst eller din lokala MASCOT-återförsäljare. När du har fått din inloggning ska du gå till återförsäljarportalen.