MASCOT® Återförsäljarportal

  MASCOT ger kunderna tillgång till ett enkelt och gratis onlinesystem. Via din egen inloggning till återförsäljarportalen kommer du alltid att ha tillgång till din uppdaterade information, såsom order och fakturor.

  MASCOT® DistributorPortal - logo

  Återförsäljarportal

  Hand shake

  Fördelar

  • Gratis onlinesystem
  • Tillgång till uppdaterad information
  • Produktinformation
  • Följ dina order
  • Användbar statistik
  • Lagerstatus
  • Bra erbjudanden
  Watch

  Spara tid och pengar

  På återförsäljarportalen kan du alltid hitta svar på frågor om lagerantal, order, leveranser, fakturor, köpstatistik, master data osv. MASCOT:s återförsäljarportal är tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan, så du behöver inte ta hänsyn till MASCOT:s öppettider.

  head - idea

  Systemet

  Snabb och enkel åtkomst

  Med MASCOT:s återförsäljarportal har du tillgång till dina data dag som natt. Återförsäljarportalen är utformad för våra återförsäljare. Den är mycket användarvänlig och enkel att använda utan ytterligare introduktion.

  Lagerstatus

  Det är en fördel att du kan se MASCOT:s lagerstatus. Du kan söka på produktnummer och direkt se den nuvarande lagerstatusen. Om dina order har expedierats kan du direkt se och/eller hämta orderbekräftelsen eller fakturan.
  Denna information är alltid uppdaterad, så att du alltid har den rätta informationen tillgänglig.

  Diagram

  Statistik och information

  Följ dina order

  När din order har frisläppts kan du följa den från lagret till tidpunkten för leverans. Om du klickar på ”Track & Trace” kan du se den nuvarande statusen på din order och förväntad levererastid.

  Användbar statistik

  En annan fördel med återförsäljarportalen är att du kan få en överblick över relevant statistik och uppdaterad information. Om du till exempel vill veta hur mycket du har beställt för under en viss period eller vilka produkter du oftast beställer.

  Produktinformation

  Vill du veta vikten, antal lådor, EAN-numret eller annan master data? Du kan ladda ner master data, beskrivningar och länkar till bilder.

  Hur får jag åtkomst?

  För att få åtkomst till MASCOT:s återförsäljarportal kontaktar du kundtjänst eller din lokala MASCOT-återförsäljare. När du har fått din inloggning ska du gå till återförsäljarportalen.