MASCOT® Offer Wizard

  Skapar du ofta flygblad och erbjudanden till företag i alla storlekar? Saknar du ett verktyg som visuellt kan presentera dina produkter och erbjudanden? Med MASCOT® Offer Wizard kan du snabbt skapa professionella erbjudanden till kunder och flygblad för att marknadsföra produkterna i din butik.

  MASCOT® Offer Wizard - Logo

  MASCOT® Offer Wizard skapar erbjudanden för MASCOT:s säljare och återförsäljare över hela världen. Med MASCOT® Offer Wizard kan du och dina kollegor enkelt skapa flygblad för kampanjer och erbjudanden till dina kunder. Användarvänligheten är hög, och du kan på kort tid sammanställa erbjudanden till både små, mellanstora och stora företag. När du är färdig med att skapa ett erbjudande eller en flyer kan du skapa en PDF, som både kan skrivas ut eller skickas elektroniskt till kunden.

  Som MASCOT-återförsäljare får du enkel åtkomst till MASCOT® Offer Wizard. Gå till inloggningssidan och välj ”Create New Account”.

  MASCOT® Offer Wizard

  Är du inte redan MASCOT-återförsäljare? Kontakta oss för att få mer information om MASCOT® Offer Wizard och andra plattformar och tjänster som kan öka din försäljning av arbetskläder och skyddsskor från MASCOT.

  MASCOT® Offer Wizard - login

  Skapa dina egna erbjudanden och kampanjblad med erbjudandegeneratorn.

  Med MASCOT® Offer Wizard har du alltid tillgång till MASCOT:s kompletta sortiment av arbetskläder och skor. Du kan välja färger och storlekar på de produkter du vill skapa ett erbjudande för eller vill marknadsföra med ett flygblad. Du har dessutom den gällande prislistan tillgänglig när du skapar erbjudanden till kunder.

  Med MASCOT® Offer Wizard får du tillgång till många redan färdigskrivna texter. De tar upp ämnen som till exempel CSR och EN ISO 20471. Du kan enkelt välja till information om tjänster som passar den enskilda kundens behov. Med dessa verktyg tillhands är det enkelt att skapa ett professionellt erbjudande. Med de existerande texterna är det dessutom enkelt att ändra erbjudandet till andra språk. MASCOT® Offer Wizard är därför också en stor hjälp för internationella kunder med avdelningar i olika länder.

  När du har skapat ett konto får du automatisk tillgång till en personlig mapp. Här kan du skapa din egen struktur och få en överblick över dina erbjudanden och flygblad. Du får också en egen mediemapp där du kan ladda upp logotyper och bilder. På så sätt kan du anpassa materialet efter ditt eget behov.

  Om du har frågor om hur du använder MASCOT® Offer Wizard är du alltid välkommen att kontakta MASCOT.