MASCOT® B2B Shop

  Som MASCOT-distributör har du åtkomst till en mängd professionella plattformar online som är utformade att göra din arbetsdag enklare. MASCOT® B2B Shop är en av dessa plattformar online. Det är ett enkelt och snabbt sätt för MASCOT-distributörer att köpa arbetskläder och skyddsskor från MASCOT.

  MASCOT® B2B Shop

  När du som distributör använder MASCOT® B2B Shop får du många fördelar. Med B2B-webbshoppen får du en enkel översikt över din orderhistorik. Dessutom implementeras dina inköpsavtal så att de alltid läggs till i din order. På så sätt kommer du att se det korrekta priset direkt.

  MASCOT® B2B Shop - logo

  MASCOT® B2B Shop ger en unik inblick i MASCOT:s lager, och du kan genom plattformen löpande se lagerstatus för dina bästsäljande produkter bland MASCOT:s sortiment av arbetskläder och skyddsskor.

  Om du som MASCOT-distributör inte redan har åtkomst till MASCOT® B2B Shop så kontaktar du oss. Under processen vill vi också informera dig om de många fördelar du får som användare av MASCOT® B2B Shop.

  Genom att använda MASCOT® B2B Shop, retursystemet online, distributörsportalen och andra onlineverktyg från MASCOT, kommer din arbetsdag som distributör att bli mycket enklare. Under de senaste åren har vi utvecklat verktyg med vilka du får en överblick över din försäljning och dina inköp av MASCOT-produkter. Om du vill veta mer om en totallösning med B2B shop, en webbshop till privata, en webbshop för stora slutanvändare och inventarielösningar med mera, kontaktar du oss så hittar vi tillsammans en lösning som passar ditt företag.