Lättviktsbyxor för män och kvinnor

2019-Modeller Arbetsbyxor till kvinnor
Den 18 Juni 2019

I serien MASCOT® ACCELERATE lanserar MASCOT lättviktsarbetsbyxor för både män och kvinnor. Förutom en extra låg vikt fokuserar byxorna på hög komfort och god passform.

Lättviktsarbetsbyxorna är en del av MASCOT:s nya serie ACCELERATE – en serie med arbetskläder speciellt utformade för både män och kvinnor som består av över 70 nya produkter i sex olika färger. Seriens bredd gör det möjligt att möta hela verksamhetens behov för företagets många olika anställda, yrken och färger. Det är seriens stora styrka. Med de nya lättviktsarbetsbyxorna erbjuder MASCOT ett enhetligt utseende på byxor för både män och kvinnor, vilket gör det möjligt att skapa en enhetlig företagsimage i din verksamhet.

Låg vikt och högt bomullsinnehåll

En låg vikt är i synnerhet ett kännetecken för dessa nya arbetsbyxor. Arbetsbyxorna är tillverkade av 50 % bomull och 50 % polyester, och de har en sammanlagd vikt på endast 205 g/m2. Den låga vikten gör byxorna extra behagliga att ha på sig och i motsats till traditionella tunga arbetsbyxor så följer dessa lättviktarbetsbyxor enkelt dina rörelser. Trots den lätta vikten har man inte sparat in på detaljerna. Byxorna är utrustade med fram- och bakfickor, lårficka med telefonficka och integrerad ID-korthållare samt en CORDURA®-förstärkt tumstocksficka.

Två nyutvecklade passformer för kvinnor

Som kvinna kan det vara en utmaning att hitta arbetskläder som har en riktig passform. För att möta denna utmaning lanserar MASCOT nu inte bara en, utan två nya passformer för kvinnor. Man har valt att kalla dem DIAMOND och PEARL. Syftet med de nya passformerna för kvinnor är att fler kvinnor ska kunna hitta ett par arbetsbyxor som inte bara passar, utan som faktiskt ger både optimal rörelsefrihet och utmärkt komfort. Ingen ska behöva bekymra sig för arbetsbyxor som stramar åt, är rymliga på fel ställen eller helt enkelt inte sitter ordentligt kring midjan.
Skillnaden mellan de två passformerna är förhållandet mellan midje- och höftmåttet. PEARL-passformen är utformad för kvinnor som har mindre än 20 centimeters skillnad mellan midje- och höftmått. Däremot är DIAMOND-passformen utvecklad för kvinnor som har mer än 20 centimeters skillnad mellan midje- och höftmått.

2019-Modell

MASCOT rekommenderar alltid att du provar arbetsbyxorna innan du köper dem. På så sätt kan du vara säker på att få dina arbetsbyxor i rätt storlek, passform och inte minst benlängd, samt att de är behagliga att använda.

 

Arbetsbyxorna från MASCOT® ACCELERATE kan köpas eller beställas hos MASCOT:s återförsäljare. Byxorna finns i tre olika färger, mörk marinblå, svart eller mörk antracitgrå, i en mängd olika storlekar samt i tre olika benlängder för män och två benlängder för kvinnor.

 

Herr:

18779-230 MASCOT® ACCELERATE-byxor, extra låg vikt

Dam:

18478-230 MASCOT® ACCELERATE-byxor, extra låg vikt – DIAMOND-passform
18488-23 MASCOT® ACCELERATE-byxor, extra låg vikt – PEARL-passform