MASCOT är årets leverantör

i den danska byggbranschen
17031-311 - Byxor med hängfickor - MASCOT® ADVANCED - Press 2019
Den 4 Februari 2019

MASCOT har fått priset Byggecentrenes Leverandør 2019. Saint-Gobain Isover, ALFIX, Randers Tegl, Moland Byggevarer och Nilfisk Danmark var också med och tävlade om priset.


Om valet av MASCOT som årets leverantör i byggbranschen säger Danske Byggecentres ordförande, regionchef Carl Bladt Hansen ”våra medlemmar har nominerat och utnämnt MASCOT till vinnare eftersom de är duktiga på att ligga steget före. Det gäller allt ifrån att de ställer enkla beställningsplattformar och precisa logistiklösningar till förfogande till att de gör mycket för våra kunder, både vad det gäller försäljningsstöd, exponering i butiken och kundevenemang för slutanvändarna. Samtidigt erbjuder MASCOT arbetskläder och tillbehör som är attraktiva både för oss och för våra kunder på grund av en hög produktkvalitet och konstant innovation. MASCOT står starkt, eftersom de erbjuder ”hela paketet” i samarbetet.


Vill leva upp till priset även i framtiden

På MASCOT är vi glada över priset. ”Det är en stor ära att motta ett så fint pris”, säger MASCOT:s verkställande direktör, Michael Grosbøl. ”Det finns många anledningar till att vi är glada, men framför allt är det för att priset lyfter fram de olika aspekterna av att vara en bra leverantör. Det har i många år varit strategiskt viktigt för oss att vi presterar bra inom alla delar av samarbetet, från innovation, produktion och hög produktkvalitet till leveranser och service.

Carl Bladt Hansen - Henrik Bach - Palle Thomsen

Från vänster står Danske Byggecentres ordförande, Carl Bladt Hansen, Davidsen, Henrik Bach, MASCOT:s nordiska försäljningschef, och verkställande direktör för Danske Byggecentre, Palle Thomsen.

MASCOT har värdeskapande lösningar

Det har dessutom stor betydelse för MASCOT att det är återförsäljarnas röster som har avgjort vinnaren. Om det säger Danske Byggecentres ordförande, regionchef Carl Bladt Hansen ”det är våra medlemmar, de som dagligen arbetar med MASCOT, som har korat vinnaren. Det visar att MASCOT inte bara har rätt lösningar, utan att både samarbetet och servicelösningarna också upplevs som värdeskapande”.

Michael Grosbøl understryker att det är de värdeskapande samarbetena som står i fokus även i framtiden. MASCOT kommer inte att ta det lugnt efter att de mottagit priset. ”Tvärtom. Priset motiverar oss bara till att utveckla och förbättra oss på alla fronter. Vi vill göra vårt bästa för att leva upp till den tillit som byggcentren har gett oss med priset genom att även i framtiden leverera innovativa arbetskläder och optimera och utveckla nya servicelösningar för kunderna. Vårt mål är att ligga steget före och sätta standarden istället för att följa den”.

2019 - Michael Grosbøl Managing Director

Michael Grosbøl, verkställande direktör för MASCOT


Danske Byggecentre är en branschförening för ett stort antal av Danmarks byggcenter. Det är medlemmarna, de enskilda byggcentren, som har nominerat och röstat på sin favorit.