Håll dig i komfortzonen

med nytt funktionsunderställ
COOLMAX - Termounderkläder - 2014
Den 26 Augusti 2014

Tvärtemot dagens trend om att man ska ta sig ur komfortzonen så är uppgiften för ditt underställ att hålla dig kvar i komfortzonen hela dagen. Du behöver effektiv svettransport, och nu när det råder kallare väder ska det innersta lagret även isolera. Nu kommer ett nytt funktionsunderställ från MASCOT som erbjuder dig detta på ett särskilt effektivt sätt med hjälp av THERMOCOOL™-teknologin.

Den nya underställslinjen innehåller THERMOCOOL™-fibrer som är gjord för att samverka med kroppens naturliga värmereglering. När du är varm leder underplaggen bort värme och svett från kroppen. Vid kallt väder isolerar de i stället. Kort och gott. Det kallas Duoregulation™ och sker tack vare en speciell fibersammansättning i tyget. MASCOT lanserar en långärmad underställströja, ett par långa underställsbyxor och en halsvärmare med THERMOCOOL™-teknologin.

THERMOCOOL™ är framförallt mycket fukttransporterande tack vare en speciell struktur som snabbt fördelar fukten över ett större område och sedan leder den bort från huden. En annan viktig egenskap hos THERMOCOOL™ är att det är snabbtorkande, så att fukten fort försvinner från kläderna. Förutom att det är obehagligt att gå i en våt tröja utgör svetten också en fara för efterföljande nedkylning om fukten inte leds bort effektivt.

Underplaggen har utvecklats med avsikten att utgöra ett ”extra hudlager”. Och MASCOT:s testpanel bekräftar att det också känns så. Tyget smiter åt tätt på kroppen med hjälp av ett särskilt fyrvägsstretchtyg som gör det flexibelt och väldigt behagligt att bära. Det finns ingen sidosöm och inga insydda märken som kan skava eller störa. Tyget har låg vikt och är enkelt att tvätta. Underplaggen är gjorda för att se till att användaren håller sig kvar i komfortzonen, oavsett aktivitet eller omgivande temperatur.