Se MASCOTs innovativa produkter

på A+A-mässan
A_A_exhibition_MASCOT_ACCELERATE
Den 19 Oktober 2021

I år deltar MASCOT på A+A-mässan och presenterar ett brett utbud av innovativa och noggrant testade produkter. På mässan hittar du oss i vår 690 m2 stora monter som ligger centralt i hall 1. Här kan du se MASCOT:s omfattande produktsortiment och nyheter för 2022.

Arbetskläder för alla branscher och alla arbetsförhållanden

På A+A-mässan presenterar vi ett sortiment av arbetskläder med liknande design som passar alla arbetsförhållanden. Att kunna klä alla anställda på företaget, oavsett om de behöver vanliga arbetskläder, arbetskläder med hög synlighet eller flerskyddskläder, är helt unikt. Klädserierna MASCOT® ACCELERATE, MASCOT® ACCELERATE SAFE och MASCOT® ACCELERATE MULTISAFE har alla samma design, vilket gör att ditt företag kan skapa ett enhetligt utseende på arbetsplatsen. Alla tre serier erbjuder dessutom hög komfort och utmärkt rörelsefrihet, och det är möjligt att få produkter med ULTIMATE STRETCH och som är väl lämpade för industritvätt.

Flerskyddskläder

På mässan kommer vi för första gången visa upp MASCOT® ACCELERATE MULTISAFE. Den här serien är vårt senaste tillskott som uppfyller behoven för flerskyddskläder. Seriens nyckelord är komfort som kombineras med säkerhet. Dessa arbetskläder har alla certifieringar och märkningar som krävs, men de ofta tunga, tjocka och styva materialen har bytts ut mot lättare textiler som gör dem bekvämare att ha på sig.

Extra lätta skyddsskor

I MASCOT:s monter kan du även se flera nyheter från MASCOT® FOOTWEAR. Bland annat kan du testa en klassisk skyddssko som finns i sex olika färger och nya extremt lätta skyddsskor med tåhätta i kolfiber. MASCOT® FOOTWEAR CARBON var en riktig succé när den lanserades under 2020. Nu har vi vidareutvecklat serien och resultatet är en sko som är ännu lättare. Vi kallar den MASCOT® FOOTWEAR CARBON | Ultralight System. Skorna har BOA® Fit System eller vanlig snörning och finns i tre olika färgkombinationer. Testa dem i vår monter och märk själv hur lätta och smarta dessa skyddsskor är. De har dessutom tåhätta i kolfiber, MASCOLAYER® spiktrampskydd av textil och hög stötdämpning.

Arbetskläder för livsmedelsindustrin

Om du letar efter arbetskläder för livsmedelsindustrin eller andra branscher där hygienen ligger i fokus kan du se klädserien MASCOT® FOOD & CARE i vår monter. Produkterna i MASCOT® FOOD & CARE har inte bara en innovativ design, utan är även tillverkade av innovativa material och har många innovativa detaljer. Dessa arbetskläder kombinerar stretchtyg, en bekväm passform och möjligheten att industritvättas på ett helt unikt sätt.

Besök oss på mässan

A+A-mässan går av stapeln 26–29 oktober 2021 och är världens största mässa om säkerhet och hygien på arbetsplatsen. 67 000 besökare från 130 länder förväntas besöka mässan som omfattar 1 900 utställare från fler än 60 länder.  

Vi ser fram emot att se dig vid monter 1C29 i hall 1.