Certifierade stickade tröjor med hi-vis för arbete utomhus

ACCELERATE SAFE Hi-vis tröja Man
Den 6 Oktober 2021

Behöver du vara synlig utomhus? Med MASCOT:s nya stickade tröjor med hi-vis får du bra rörelsefrihet samtidigt som du syns. Under kyliga vår- och sommardagar, och till och med under tidig höst, håller den stickade tröjan dig varm och bidrar till god arbetskomfort. Den stickade tröjan med hi-vis är certifierat synlig och passar bra för arbete både inomhus och utomhus.

Temperaturen kan variera mycket under en arbetsdag. Det är därför viktigt att du anpassar dina kläder efter temperaturen eller vädret, så att du varken svettas eller blir kall.

Modern design, kroppsnära passform och god rörelsefrihet

Vad ska man använda en certifierad synlig stickad tröja till? När du arbetar på platser där du behöver synas är det viktigt att du också kan hålla värmen. Det är inte alltid nödvändigt att ha vatten- och vindtäta kläder. Istället kan du använda en snygg och bekväm stickad tröja som sitter nära inpå kroppen och ger dig bra rörelsefrihet. Den stickade tröjan från MASCOT har synliga fluorescerande färger i fem olika färgkombinationer. Reflexerna är utformade som sneda ränder, vilket ger ett modernt och sportigt utseende.

Den stickade tröjan passar bra att kombinera med andra produkter från serien MASCOT® ACCELERATE SAFE.

Certifierat synlig

Synlighet är en nödvändighet. På många platser är det även ett krav. Den stickade tröjan med hi-vis är certifierad enligt EN ISO 20471 klass 2. Du kan kombinera tröjan med hi-vis med ett par shorts, piratbyxor eller byxor med hi-vis från MASCOT, och därmed uppnå skyddsklass 3.

Den stickade tröjan är utrustad med en avtagbar ID-kortshållare och framfickor med blixtlås.

Den stickade tröjan med hi-vis (19005-351) finns hos din MASCOT-återförsäljare.

MASCOT® ACCELERATE SAFE