Effektivt väderskydd med full rörelsefrihet

    2019 - Modeller, Män, Kvinna, Vinterjackor, Jackor för kvinnor
    Mon, 04 Nov 2019
    MASCOT slår hål på myten att vinterjackor måste vara tjocka och tunga för att vara varma och sköna. Inför den kalla säsongen lanseras bekväma vinterjackor med fokus på hög rörelsefrihet och funktionalitet. Jackorna är andningsbara, vind- och vattentäta och finns i utgåvor särskilt utformade för män och för kvinnor.

    MASCOT:s nya vinterjackor för män och kvinnor från MASCOT® ACCELERATE är lätta och behagliga att använda och de ger dig ett optimalt skydd mot vädret. Dessutom är jackorna certifierade enligt EN 342 3/WP och EN 343 3/1. Jackorna är tillverkade i ett ytmaterial som är lätt och slitstarkt.

    Jackorna från MASCOT® ACCELERATE finns i två versioner, med eller utan foder. Skaljackan finns med ett lätt foder, medan vinterjackan är fodrad med det lätta materialet CLIMASCOT®, som har en extra hög isoleringsförmåga. Det ser till att du håller dig varm och känns lätt och mjukt.

    Hög komfort

    MASCOT:s vinterjackor har en kroppsnära passform som gör att de enkelt följer kroppens rörelser. Det gör dem behagliga att ha på sig, oavsett arbetsuppgift. Jackorna är dessutom utrustade med ett invändigt vindskydd som förhindrar att det blåser kallt upp i ärmarna och genom blixtlåsen.

    Fokus på funktionalitet

    MASCOT:s vinterjackor har en mängd smarta funktioner för en stressig vardag. Huvan är fodrad, avtagbar och har ett justerbart, elastiskt snöre. Jackan har en innerficka, bröstfickor och framfickor med blixtlås samt en avtagbar ID-korthållare. Dessutom har den ett elastiskt snöre i nederkanten så att den kan dras åt intill kroppen. Vinterjackorna har CORDURA®-förstärkta ärmar som ökar slitstyrkan, och med de integrerade reflexeffekterna är du också synlig på arbetsplatsen.


    Vinterjackorna till män och kvinnor från MASCOT® ACCELERATE finns i sex olika färger/färgkombinationer.

    2019, Vinterjackor
    MASCOT® ACCELERATE Vinterjacka, 18335-231

    2019, Vinterjackor, Jackor för kvinnor MASCOT® ACCELERATE Vinterjacka | Lady passform, 18345-231


    Hitta vinterjackorna från MASCOT® ACCELERATE hos din MASCOT-återförsäljare eller på www.mascot.se


    Det finns även skaljackor i tygkvaliteten 231 för både män och kvinnor.

    2019 - Modeller, Män, Kvinnor, Skaljackor, Jackor för kvinnor
    MASCOT® ACCELERATE Skaljacka (18301), MASCOT® ACCELERATE Skaljacka | Lady passform (18311)