MASCOT vinner ”PPE innovation of the year 2018”

med MASCOT® ADVANCED
17031-311 - Byxor med hängfickor - MASCOT® ADVANCED - Press 2018
Den 21 Juni 2018
MASCOT vinner sitt andra pris för arbetsklädeslinjen MASCOT® ADVANCED. Vid prisutdelningen Professional Clothing Award mottog MASCOT priset ”PPE innovation of the year 2018” – ett prestigefyllt pris som erkänner produktlinjens utomordentliga egenskaper för arbetare.
Vid ett trevligt evenemang igår kväll på Park Plaza i London vann MASCOT ännu ett pris för den innovativa arbetsklädeslinjen för hantverkare och byggnadsarbetare, MASCOT® ADVANCED. Professional Clothing Award är ett evenemang som erkänner och uppmärksammar de senaste innovationerna och landvinningarna inom klädbranschen. För MASCOT är det en stor ära att få det här priset, eftersom det är ett erkännande av det hårda arbete vi lägger ner på att utveckla nya produkter som matchar de krav som användare av arbetskläder har.

Arbetskläder för yrkespersoner

MASCOT® ADVANCED är en arbetsklädeslinje för arbetare som inte nöjer sig med traditionella arbetskläder. Du kan hitta produkter för varje arbetssituation och årstid med stretch, styrka och komfort i en klass för sig. Hela produktlinjen innehåller 33 produkter inklusive byxor med fyrvägsstretch, vind- och vattentäta stretchjackor, isolerade fleecetröjor och svetstransporterande T-shirtar. Produkter där funktionalitet, komfort och slitstyrka är kombinerade för att ge användare de produkter som bäst klarar av utmaningarna de möter under arbetsdagen.

PPE Award - Erkännand - A89C12FA-F396-4FE6-8E66-909BB268B1F6{name - 17115-318 - MASCOT® ADVANCED - 2018

Kvalitet är en medveten strategi

Arbetskläderna från MASCOT definieras bland annat av god kvalitet, funktionalitet och stil. Och MASCOT® ADVANCED är inget undantag. Den höga kvaliteten säkerställs genom MASCOT:s utförliga testprogram. Innan produkterna lanseras på marknaden har de gått igenom utförliga kvalitetskontroller som inkluderar användartest, där slutanvändare testar produkterna med avseende på passform, hållbarhet och funktionalitet, bland annat.

MASCOT:s kompromisslösa inställning till kvalitet är också kopplad till företagets strategiska beslut att inte bara tillverka och leverera de bästa arbetskläderna, utan också de bästa lösningarna för arbetskläder. Med lösningar som MASCOT® SmartStore och E-partner fokuserar MASCOT på att göra det lättare för distributörer och slutanvändare att hitta och köpa rätt produkt.

Det andra priset till MASCOT® ADVANCED

Priset PPE innovation of the year 2018 är inte det första priset till produktlinjen MASCOT® ADVANCED Tidigare i år vann produktlinjen ett pris vid den holländska mässan VSK i kategorin: Installationsverktyg. Priset vittnar om att produktlinjen tillför något nytt till marknaden för arbetskläder, vilket betonas med det här senaste priset.