Nu kan du få en kjol i hi-vis

MASCOT® Modell ACCELERATE SAFE Produkter framtagna för kvinnorModell 14503AF8-FDF6-48D3-B53E-2CCC7096BFF2
Den 22 April 2021
Känner du av den stigande temperaturen? Har arbetsdagen blivit för varm för långbyxor? Med den nya kjolen i hi-vis från MASCOT kan du själv välja om du föredrar shorts eller kjol på arbetet. Den knälånga kjolen ger ett feminint och avsmalnande utseende samtidigt som den är synlig och praktisk.

När solen skiner och temperaturen stiger är det viktigt att ha kläder som passar temperaturen. Även när det är dags att arbeta. Kjolen 19244-711 från MASCOT® ACCELERATE SAFE är figursydd i en kvinnlig passform och passar därför utmärkt när temperaturen stiger, men du inte vill bära shorts. Med MASCOT® ACCELERATE SAFE kan kvinnor få skyddskläder där både överdel och underdel är utformade till dem.

Lätt, elastisk och med plats för tumstock

Kjolen är utformad för att passa de behov du har på byggarbetsplatsen när temperaturen stiger. Den är därför utrustad med framfickor, bakfickor, lårfickor, hammarögla och tumstocksficka, så att du kan ha verktyg, bits och skruvar nära till hands. Tumstocksfickan har en extra förstärkning och ficklocken är smutsavvisande, så att damm och smuts inte fastnar. Tyget är elastiskt i alla riktningar, så att du fritt kan röra dig som du vill. Dessutom är kjolen lätt, så att du inte tyngs ner av annat än de verktyg du placerar i fickorna. Kjolen sköter både ditt utseende och dina arbetsuppgifter.

Modell ACCELERATE SAFE Produkter framtagna för kvinnorModell ACCELERATE SAFE Produkter framtagna för kvinnor

Uppfyller kravet för synlighet

Kjolen är certifierad enligt EN ISO 20471 klass 1. Kombinerar du den med en synlighetscertifierad överdel kan du uppnå en högre klass. Med den nya kjolen från MASCOT® ACCELERATE SAFE behöver du varken kompromissa med komfort, utseende eller säkerhet. Du har dessutom äntligen möjlighet att välja en kjol som alternativ till shorts.

Kjolen finns i passformen DIAMOND i tre fluorescerande färger: gul, orange och röd.

Hitta kjolen hos din MASCOT-återförsäljare.

MASCOT® ACCELERATE SAFE