Arbetskläderna är utvecklade och testade för att klara industritvätt

2019 - ProWash® - Fleecetröja
Den 4 November 2019
Med MASCOT® ACCELERATE-serien lanserar MASCOT för första gången stretchprodukter som tål industritvätt på marknaden. En helt unik elastisk fiber har använts för att kläderna ska klara av industritvättens processer, samtidigt som materialet är stretchigt och ger full rörelsefrihet.

MASCOT® ACCELERATE är en helt ny serie med smarta, funktionella och slitstarka arbetskläder i nya branschfärger. Bland seriens över 70 produkter finns ett komplett urval av både herrkläder och damkläder som tål industritvätt och -torkning.

Bekvämlighet i fokus

MASCOT har i MASCOT® ACCELERATE utvecklat ett material med fyrvägsstretch som tål industritvätt. Stretchmaterialet är skönt att bära och följer dina rörelser under arbetsdagen. Det är ett bra val för dig som har behov för arbetskläder som måste kunna industritvättas, men som samtidigt vill ha full rörelsefrihet.

Har testats för industritvätt

Produkterna i MASCOT® ACCELERATE har testats enligt industritvättnormen EN ISO 15797, och har märket ProWash®, vilket innebär att de klarar industritvätt i maximalt 75 grader och efterföljande industritorkning. MASCOT:s ProWash®-produkter håller under lång tid och behåller sin form och färg även efter upprepad industritvätt- och torkning. Även om dina kläder inte nödvändigtvis ska industritvättas finns det fördelar för dig med de upprepade testen. De utvalda tygerna är av högsta kvalitet och arbetskläderna är mycket slitstarka, vilket gör att du inte behöver köpa nya arbetskläder på ett bra tag.

En komplett lösning

MASCOT® ACCELERATE har ett brett utbud av arbetskläder både för inomhus- och utomhusbruk och för många olika arbetssituationer och branscher. Allt från t-shirtar till vinterjackor och både byxor och shorts, samt kjolar till kvinnor. MASCOT ger därmed både män och kvinnor möjlighet att sätta samman en komplett outfit. Seriens sex färger och otaliga kombinationsmöjligheter ger företaget möjlighet att skapa sitt eget utseende.


2019 - MASCOT® ACCELERATE, Modeller, Kvinnor, Byxor, T-shirts, Sweatshirts, Jackor


Hitta produkterna från MASCOT® ACCELERATE hos din MASCOT-återförsäljare eller på www.mascot.se.