Tom Kristensen testar

en ny DTM-racerbil för MASCOT® WORKWEAR
2019-MASCOT WORKWEAR-DTM-Audi Sport -Audi Sport Official Supplier
Den 28 Mars 2019
Den niofaldiga vinnaren av Le Mans och den före detta föraren för Audi Sport i DTM, Tom Kristensen, var tillbaka bakom ratten på en DTM-racertaxi under ett evenemang där MASCOT hade bjudit in mer än 750 leverantörer från hela Europa.

Under ett fyra dagar långt evenemang, anordnat av MASCOT, levererade Le Mans-vinnaren och före detta DTM-racerföraren Tom Kristensen spänning till publiken. Temat för MASCOT-evenemanget var spänning, rörelse och acceleration, vilket också var orsaken till att MASCOT hade bjudit in Tom Kristensen för att ge deltagarna en upplevelse de sent skulle glömma.

Tom Kristensen är ett välkänt namn inom motorsporten tack vare sina nio segrar i tävlingen Le Mans 24-timmars. Men Tom Kristensen var också mycket framgångsrik med Audi i DTM. ”Därför var Tom det perfekta valet för att hänföra gästerna från vår danska klädpartner för motorsport och DTM” säger Romolo Liebchen, chef för internationella samarbeten på Audi Motorsport. ”De var lika imponerade av MASCOT:s nya huvudkontor och av vår nya DTM-bil.”

Över 750 av MASCOT:s europeiska leverantörer deltog i invigningen av det nya huvudkontoret i Pårup väster om Silkeborg, där en ny serie arbetskläder, inspirerad av Audi Sport-bilarnas dynamik, färger och designlinjer, presenterades för första gången. Förutom produktpresentationer och en rundtur på MASCOT:s nya huvudkontor, var loppet med Tom Kristensen en av evenemangets absoluta höjdpunkter. ”Det var ett stort nöje att Audi Sport och Tom Kristensen besökte oss i vårt nya huvudkontor i Danmark. Vårt samarbete med Audi Sport inspirerar oss på alla nivåer och vi delar många värderingar och arbetsmetoder. Båda företagen är välkända för kvalitets- och produktutveckling baserat på oändliga tester. Det är en av de viktigaste orsakerna för oss att utöka samarbetet” säger Michael Grosbøl, MASCOT:s vd.

Audi RS 5 DTM-racerbil med MASCOT® WORKWEAR

Evenemanget i Danmark är början på ett mer omfattande samarbete mellan Audi Sport och MASCOT. Under säsongen 2019 kommer en Audi RS 5 DTM med MASCOT:s logotyp och färger för första gången att synas på DTM-banan. Racerbilarna för DTM 2019, med sina fyrcylindriga turbomotorer och över 610 hästkrafter, monteras för närvarande ihop på Audi i Neuburg, Tyskland. Den nya Audi RS 5 DTM kommer i sitt slutliga utförande att visas för allmänheten för första gången den 4 april på ett PR-evenemang i München.

DTM-säsongen inleds på Hockenheimring den 4 maj.

2019 - MASCOT WORKWEAR - DTM - Audi Sport - Audi Sport Official Supplier - Tom Kristensen

DTM-bilen är mycket lik den racertaxi som kördes av Tom Kristensen och i vilken han gav utvalda MASCOT-leverantörer en tur under evenemanget.

2019 - MASCOT WORKWEAR - DTM - Audi Sport - Audi Sport Official Supplier - Tom Kristensen

 

2019 - MASCOT WORKWEAR - DTM - Audi Sport - Audi Sport Official Supplier

MASCOT® WORKWEAR | Audi Sport Official Supplier