Behagliga arbetsskor

till en mängd arbetsfunktioner
2019-MASCOT® FOOTWEAR CASUAL-F0900-907
Den 15 Februari 2019

MASCOT lanserar vardagsskor utan skyddsdetaljer, men där hög kvalitet och bra passform har prioriterats. F0900-907 från MASCOT® FOOTWEAR CASUAL har en låg vikt, sitter bra på foten och är mjuk och flexibel, vilket ger frihet för alla typer av rörelser under en arbetsdag.

De nya skorna är med i en helt ny skolinje från MASCOT, som matchar både profilkläder och klassiska arbetskläder. Serien heter MASCOT® FOOTWEAR CASUAL och kan användas i olika arbetsfunktioner, där det inte finns krav på skyddsskor.

Utan skydd, men fortfarande med högsta kvalitet

De nya CASUAL-skorna är en klassisk, stilren sneakersmodell som skiljer sig från MASCOT:s resterande skosortiment genom att den saknar tåhätta, spiktrampskydd och andra skyddsdetaljer. Däremot har skorna en särskilt behaglig gångkomfort med en låg vikt på under 300 gram och särskilt flexibla egenskaper i skons främre del. Skons egenskaper omfattar dessutom yttermaterial i mocka och yttersula i gummi.

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL passar för alla yrken där vanliga sneakers kan användas. Skorna kan köpas eller beställas hos MASCOT:s återförsäljare.