MASCOT® WORKWEAR är den officiella sponsorn

för Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix
Dutch Grand Prix-race car_2021
Den 31 Augusti 2021

MASCOT® WORKWEAR och Dutch Grand Prix har skrivit på ett samarbetsavtal som ”officiell evenemangleverantör” för de kommande tre åren.

MASCOT står för det officiella organisationsteamet och evenemangsvärdar till Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, som har 1400 anställda som kommer att bära kläder från serien MASCOT® ACCELERATE. Produkterna ger organisationen och evenemangsvärdarna en enhetlig uniform och ett professionellt utseende under evenemanget.

 

 

Generaldirektör för CM.com Circuit Zandvoort och chefen för Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, Robert van Overdijk, säger: »Sport, kvalitet och prestanda är värderingar som MASCOT, Dutch Grand Prix och CM.com Circuit Zandvoort delar. Precis som med sport vid högsta och mest professionella nivå måste man arbeta hårt för att skapa arbetskläder med hög kvalitet och snyggt utseende som också är funktionellt. Våra anställda är våra affärskort och vi tycker det är viktigt att de klär sig snyggt, igenkännbart och skyddat. Allt från våra underhållsteam och anläggningsservicen, som sköter banan och företagsevenemangen i minsta detalj, till våra värdar och kontoteam, som tar emot våra företagsgäster varje dag för en oförglömlig upplevelse«.

Höga ambitioner

Sportdirektören Jan Lammers säger »F1 Heineken Dutch Grand Prix gör comeback efter 36 år. Det är ett unikt ögonblick i nederländsk sporthistoria. Vår ambition är att anordna den största Ultimate Race Festival i världen. I år sker den i nerskalad version, men trots det vill vi visa världen att vi har kapaciteten här i Nederländerna. Det innebär också att vår personal, inom olika yrken, bär de mest funktionella och representativa kläderna från MASCOT«.

»Vi är stolta över att vara en del av det unika sportevenemanget Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Vi har sammanställt ett klädpaket med fokus på komfort och ett professionellt utseende, där evenemangsvärdarna är välklädda oavsett väder« berättar Danny Bonn, Market Director Benelux på MASCOT.

Dutch Grand prix_Danny Bonn_Jan Lammers-2021