Bli synlig med en smart och sportig reflexjacka

    MASCOT® ACCELERATE SAFE Andasfunktion, vindtät och vattentät. Softshelljacka Snygg design med användaren i åtanke Man
    Tue, 23 Feb 2021
    Om du vill synas dag och natt ska du ta en titt på denna softshelljacka från MASCOT. Jackan i fluorescerande färger med reflexdetaljer har ett sportigt utseende, en design som gör den till ett smart alternativ till den traditionella svarta jackan. Både jackans atletiska look och egenskaper för tankarna till en aktiv vardag.

    Denna softshelljacka från MASCOT® ACCELERATE SAFE har särskilda reflexdetaljer, som designmässigt får jackan att sticka ut. Till skillnad från de övriga överdelarna i serien är denna softshelljacka inte certifierad enligt EN ISO 20471. Den är istället ett perfekt val i de situationer där synlighet inte är ett krav men ett tillval. Förutom synlighet ger jackan dig en sportig look med skarpa linjer och klara hi-vis-färger.

    Bli synlig i både dagsljus och mörker

    Synlighet är viktigt för din säkerhet, särskilt under de mörka vintermånaderna. Den nya softshelljackan från MASCOT är ett bra val om du vill öka din synlighet och därmed din säkerhet. Det gäller oavsett om du cyklar till och från arbetet, är på kundbesök, går ut och går med hunden eller inspekterar nya byggprojekt.

    Reflexdetaljerna får jackan att lysa upp i mörkret, när den träffas av ljus från till exempel strålkastare på en bil. Tillsammans med de tydliga hi-vis-färgerna gör den dig synlig för omgivningen i både dagsljus och mörker. Jackan är ett bra alternativ för situationer där synlighet inte är ett krav, men ändå en viktig prioritet för dig.

    MASCOT® ACCELERATE SAFE Andasfunktion, vindtät och vattentät. Softshelljacka Snygg design med användaren i åtanke Man

    Skarpa linjer ger ett sportigt utseende

    Softshelljackan finns i hi-vis-färgerna gul, orange och röd med flera kontrastfärger att välja mellan. Den fluorescerande färgen bryts av med skarpa kontrastdetaljer på axlarna, som gör att de ser bredare ut. Den mörkare kontrastfärgen återkommer dessutom i midjan, där den ger en avsmalnande effekt. Båda delarna bidrar till att förstärka kroppens naturliga linjer och ger ett atletiskt och dynamiskt uttryck.

    Det är dock inte bara designen som för tankarna till rörelse och en aktiv vardag. Jackan har en kroppsnära passform, och det flexibla tyget gör att jackan obehindrat följer kroppens rörelser. Dessutom har jackan en bra andningsbarhet som gör den bekväm att ha på sig, även när pulsen stiger.

     

    MASCOT® ACCELERATE SAFE