Christian Lundgaard accelererar med MASCOT

2020_Michael Grosbøl_MASCOT WORKWEAR_Christian Lundgaard_Motorsport rookie
Den 7 November 2020
Motorsporttalangen Christian Lundgaard tar ytterligare ett steg mot drömmen om att bli nästa dansk i Formel 1 med stark uppbackning från den danska tillverkaren av arbetskläder, MASCOT.

”Jag är riktigt glad för att MASCOT har valt mig för att representera dem på den danska och den internationella marknaden” säger Christian Lundgaard. ”Motorsport är en plattform med stor synlighet och jag gläder mig åt att vara med och bredda kännedomen om deras varumärke. MASCOT kan hjälpa mig på vägen mot mitt mål Formel 1, och jag kan ge dem exponering och uppmärksamhet. Motorsport på den här nivån är en komplex och högteknologisk sport med fokus på resultat. Det är samtidigt en innovativ sport, där resultat måste levereras konstant. Alla dessa värderingar stämmer överens med MASCOT:s produkter och utveckling, så jag är säker på att vi tillsammans kan vara viktiga för varandra”.

För MASCOT är det meningsfullt att stötta Christian Lundgaards dröm om att köra i motorsportens främsta klass, Formel 1. MASCOT:s vd Michael Grosbøl säger: ”Christian är en lysande talang med en professionell inställning och en hög arbetsmoral. Förutom att vi har samma värderingar, är han dessutom en person som kan nå långt i jakten på sin dröm. Om vi kan vara med och bana vägen för Christians dröm och en ny era i dansk motorsport, är det en ära för oss.” 

MASCOT och motorsport passar helt enkelt bra tillsammans

MASCOT:s vd Michael Grosbøl är inte bara själv mycket intresserad av motorsport, utan står också i spetsen för ett företag som regelbundet har varit med och stöttat motorsporten runt om i Europa under många år. ”Många av våra kunder har ett stort intresse i motorsport, och med vår sponsring är vi en del i att kunderna kan få stora motorsportupplevelser. Sponsringen skapar samtidigt en exponering av varumärket MASCOT, som också ger ett stort värde i rätt sammanhang”, förklarar Michael Grosbøl om det företagsmässiga perspektivet i partnerskapet med Christian Lundgaard.

Teamet runt Christian Lundgaard kommer också dra nytta av att ett företag som är känt för att designa och tillverka innovativa arbetskläder av kvalitet är med i depån. Teamet kommer att vara fullt utrustade i kläder från MASCOT® ACCELERATE-serien samt MASCOT:s skor. MASCOT:s produkter är tillverkade med ett stort fokus på att skapa maximal rörelsefrihet för de som använder kläderna. Det måste finnas plats för aktivitet, effektivitet och dynamik, avgörande element på många arbetsplatser, och inte minst i verkstaden och i depån.

2020_Christian Lundgaard_car
Med huvudsponsringen av Christian Lundgaard och teamet bakom ökar företaget sitt fokus på talangutveckling och kännedom om varumärket genom motorsport.

Christian ligger innan de sista två helgerna med lopp i Formel 2 säsong 2020 placerad som nummer fyra i den samlade ställningen.