Fullständig rörelsefrihet i slitstarka arbetsbyxor

100 % fyrvägsstretch som är lämpad för industritvätt Man Byxor med knäfickor
Den 27 Oktober 2020
Har du fortfarande inte provat arbetsbyxor med 100 % fyrvägsstretch? Tyget följer kroppens rörelser, vilket ger maximal rörelsefrihet och en hög komfort. I serien MASCOT® ACCELERATE finns arbetsbyxor i stretchtyg med flera olika passformer och benlängder. Därmed kan alla medarbetare vara säkra på att de kan hitta rätt arbetsbyxor, som också sitter precis som de ska.

MASCOT:s unika tyg med fyrvägsstretch är elastiskt åt alla håll. Det följer kroppen i alla möjliga och omöjliga rörelser utan att något stramar eller stör. Samtidigt har tyget en hög slitstyrka och sammandragningsförmåga, så att byxorna håller formen även efter regelbunden användning.

Precis som många av de över 70 produkterna i serien MASCOT® ACCELERATE tål arbetsbyxorna med knäfickor (18079-511) industritvätt enligt EN ISO 15797.

Byxornas tyg har en insida som känns mjuk mot huden och en vattenavvisande yta. Det håller huden torr vid lätta skurar och bidrar till en större komfort hela dagen.

Integrerade knäfickor och fler fickor till dina verktyg

Byxorna (18079-511) har praktiska fickor för verktyg och redskap. Bland annat har de framfickor, bakfickor och lårfickor samt en ficka till telefon och för din tumstock. Det elastiska tyget gör att rörelsefriheten inte begränsas även om fickorna är fulla. Fickorna är integrerade i designen, vilket gör att man har tagit hänsyn till passform och rörelsefrihet när man utformat dem.

Knäfickorna är förstärkta med CORDURA® för extra hög slitstyrka. Samtidigt går fickorna att justera, så att knäskyddet kan placeras på rätt plats. Knäskydden sätts i från sidan, vilket gör dem enkla att ta ut och sätta tillbaka medan man har på sig byxorna, så att de inte värmer i onödan. I knäområdet finns även ett blixtlås som ger effektiv ventilation för benen.

100 % fyrvägsstretch som är lämpad för industritvätt Byxor med knäfickor

Perfekt passform för alla

MASCOT har arbetskläder för alla situationer och varje medarbetare. Därför lanseras arbetsbyxorna med knäskyddsfickor både i tre olika benlängder för män (18079-511) och i två passformer för kvinnor (18078-511 och 18088-511) som har två benlängder var. Passformen PEARL är utformad för kvinnor som har en skillnad på mindre än 20 centimeter mellan midje- och höftmått, medan DIAMOND är för kvinnor mer över 20 centimeters skillnad.

De olika passformerna och benlängderna gör det möjligt för alla medarbetare att hitta rätt storlek, så att knäskydd och verktygsfickor hamnar rätt.

Utöver ett flertal passformer kommer byxorna dessutom i fyra olika färger: Mörk marinblå, grön, svart och mörk antracit.

Man 

18079-511 MASCOT® ACCELERATE byxor med knäfickor

Dam

18078-511 MASCOT® ACCELERATE byxor med knäfickor, passform DIAMOND

18088-511 MASCOT® ACCELERATE byxor med knäfickor, passform PEARL