Individuella produktanpassningar

  Mer än ett standardsortiment till förfogande

  Individual design

  Är ni ett större företag med individuella behov som inte täcks av MASCOT:s standardsortiment? Då kanske ni kan utnyttja möjligheten att få en skräddarsydd MASCOT-lösning till era anställda. Kanske har ni behov av specialstorlekar, en extra ficka för ett särskilt verktyg, något annat tyg eller en annan färg. Eller så kanske ni vill få en eller flera helt nya produkttyper tillverkade. Det hela är möjligt, och vi ställer experter till förfogande, så att vi tillsammans hittar den lösning som passar er allra bäst.

  Individual fitting

  Hos MASCOT kategoriserar vi de många typer av individuella produktanpassningar lite olika beroende på hur omfattande ändringarna är. För några typer av specialtillverkade varor måste det vara ett minimumantal av produkter som ska beställas och leveranstiden är naturligtvis längre än för standardvaror. Detta avtalas individuellt från order till order.

  Individual products

  Har ni behov av specialordrar eller andra individuella anpassningar? Ta kontakt med din vanliga kontaktperson hos MASCOT eller din återförsäljare. Han/hon kan leda er vidare så att ni kan få precis de arbetskläder som stämmer överens med era behov.