19179-511 Byxor med knäfickor

ULTIMATE STRETCH - vattenavvisande - lämplig för industritvätt
MASCOT® ACCELERATE SAFE
19179-511-01014 Byxor med knäfickor - mörk marin/hi-vis orange
19179-511-01014 Byxor med knäfickor - mörk marin/hi-vis orange
 • Produkt
 • Miljö
19179-511-01014 Byxor med knäfickor - mörk marin/hi-vis orange
Oljeriggsarbetare - Varselkläder - MASCOT® ACCELERATE SAFE
MASCOT® ACCELERATE SAFE Arbetskläder - Hi-vis orange - Skogshuggare
Varselkläder - Skogsbruk - MASCOT® ACCELERATE SAFE Hi-vis orange
 • ULTIMATE STRETCH ULTIMATE STRETCH
  Denna produkt är gjord av ULTIMATE STRETCH. Stretchmaterialet är elastiskt åt alla håll, vilket ger en oöverträffad rörelsefrihet. Produkter med ULTIMATE STRETCH är mjuka och behagliga att ha på sig och följer alla rörelser, vilket ger extra komfort under arbetsdagen.
 • Låg vikt Låg vikt
  Symbolen anger att arbetskläderna har en lägre vikt än genomsnittet. Slitstyrkan är fortfarande hög. Välj produkt med denna symbol, om du letar efter ett slitstarkt plagg i en lättare utgåva, t.ex. om du arbetar inomhus och/eller i en varm miljö.
 • Vattenavvisande Vattenavvisande
  När kläderna har denna symbol, är materialet vattentätt. Däremot är det så att på vissa typer av tyg är det inte möjligt att sätta tape på baksidan av sömmarna, därför kan produkten som helhet inte betecknas som 100 % vattentät, bara vattenavvisande.
 • Ergonomisk passform Ergonomisk passform
  Alla MASCOTs kläder är givetvis skapade till att röra sig i. Men har du speciella behov för att dina kläder stöttar, hjälper och sitter bra i alla kroppspositioner, gå då efter den ergonomiska passformen. Då blir där god plats till att sträcka ut, sitta på knä osv.
 • Knäfickor Knäfickor
  Om du redan använder knäskydd så vet du själv hur viktigt det är för komforten i din arbetsdag. MASCOTs design av knäfickornas placering säkrar knäskyddet så att det sitter perfekt, varje gång du ligger på knä.