Zenvo Automotive

MASCOT samarbetar med den danska biltillverkaren Zenvo Automotive som specialiserar sig på att skapa de mest extraordinära och sofistikerade hypersportbilarna. Samarbetet innebär att Zenvos tekniker bär MASCOT:s arbetskläder och skyddsskor när de arbetar i Zenvo-fabriken.

Den danska tillverkaren av hypersportbilar Zenvo har utvecklat ett rykte bland entusiaster av hypersportbilar i hela världen för att erbjuda en verkligt unik blandning av kraft, prestanda och prestige. Hypersportbilarna är exceptionella genom användningen av omfattande lätta kolfiber och andra hybridkompositmaterial liksom ett karakteristiskt drivtåg.

Zenvo Bil - Vit

Zenvos hypersportbilar

Den baninriktade Zenvo TSR-S gjorde sin debut 2018 och har en aktiv bakvinge med centripetalkraft som ytterligare bidrar till bilens extraordinära prestanda. Detta är en lättkörd hypersportbil för vägarna. Ägarna kan också ändra bilens karaktär med ett antal justerbara prestandainställningar som förändrar bilen till en prestandainriktad racerbil.

Med en maximal produktion på endast fem bilar per år, på tre modeller, TS1 GT, TRS och TRS-S, är Zenvo-bilarna mycket sällsynta och även samlarobjekt.

2019-Zenvo Automotive- MASCOT WORKWEAR - Zenvo helmet

Hög kvalitet i varje fält

Zenvo har som mål att samarbeta med andra ledare inom sina specifika sektorer och därför är MASCOT stolta över att meddela samarbetet där teknikerna bär arbetskläder och skyddsskor från MASCOT när de arbetar i Zenvo-fabriken och på olika allmänna evenemang såsom Geneva Motor Show, Copenhagen Historic Grand Prix och Ascari Track Day Q4 2019.

Zenvo-teamet är glada att bära MASCOT och meddelar: ”Som danskar, är Zenvo-teamet glada över att bära MASCOT. Precis som våra bilar är arbetsklädeskollektionen full av framtidens tekniker och funktioner, vilket erbjuder en exceptionell komfort till den professionella marknaden.”

2019-Zenvo Automotive - MASCOT WORKWEAR - Zenvo technician
2019-Zenvo Automotive- MASCOT WORKWEAR - Zenvo helmet