High Class Racing&nbsp;Racerbil MASCOT<span>&reg; ACCELERATE&nbsp;T-shirt &amp;&nbsp;Pikétröja</span>

  ARBETSKLÄDER FÖR KRÄVANDE SITUATIONER

  High Class Racing är ett danskt bilsportsteam som grundades tidigt på 90-talet och som nu tävlar i FIA World Endurance Championship, som Le Mans 24-timmars är en del av.

  Under den 89:e upplagan av Le Mans 24-timmars hade både mekanikerna och ingenjörerna i High Class Racing-teamet MASCOT:s arbetskläder och skor på sig, i samarbete med Jan Magnussen.

  Varför valde ett så prestigefyllt team MASCOT?

  EN ENHETLIGT STIL

  High Class Racings team manager Nikolaj säger: ”Vi behövde en uniform som både var professionell och som kunde skapa en enhetlig stil för hela teamet; en som var lätt att känna igen och som utmärkte oss från våra konkurrenter.

  Vi var mycket nöjda med produkterna vi fick. Hela teamet var klädda i MASCOT:s svarta pikétröjor eller svarta T-shirtar, röda iögonfallande jackor och lätta byxor från klädserien MASCOT® ACCELERATE. Den enhetliga uniformen förbättrade sammanhållningen i teamet och ökade vår entusiasm och vilja att nå framgång.

  Vi var även mycket nöjda med att MASCOT hade möjligheterna att anpassa kläderna och trycka våra huvudsponsorers logotyper på dem.”

  ”Klädseln kompletterades med MASCOT:s skor. De är mycket lätta och flexibla, vilket gör vårt jobb enklare att utföra och ser till att vi slipper trötta fötter i slutet av dagen” säger Florent, en av ingenjörerna.

   

  KOMFORT

  Thomas, en av teamets mekaniker, säger: ”Kläderna ger oss inte bara en unik, enhetlig identitet. De tål även det hårda arbete vi utför varje dag. När man arbetar som mekaniker är det mycket viktigt att arbetskläderna både har bra passform och att de är bekväma. Bra komfort och skydd är mycket viktigt, och produkterna från MASCOT uppfyllde våra förväntningar.

  När vi arbetar på bilen måste vi flytta oss till många olika positioner och både byxornas och shortsens material har bra stretch som ger oss utmärkt rörelsefrihet. De är mycket bekväma. På somrarna kan temperaturen under tävlingarna bli riktigt höga. Det lätta materialet är perfekt för sådana varma dagar.”

  ”Det är viktigt att klädernas material kan andas. När du arbetar 12–15 timmar per dag i höga temperaturer känns det helt enkelt inte bra om du har kläder som inte låter dig svettas på ett naturligt sätt. Lyckligtvis är MASCOT:s tröjor mycket andningsbara och torkar snabbt, vilket gör att de är bekväma att ha på sig även i varmt väder och när man är fysiskt aktiv” säger Roger.

  High Class Racing&nbsp;Racerbil MASCOT&reg; ACCELERATE&nbsp;T-shirt &amp;&nbsp;Byxor

  HÅLLBARHET

  Jordi, som också är mekaniker, nämner att det även är viktigt att ha kläder som är enkla att tvätta. ”Tidigare hade vi kläder som aldrig slutade att se smutsiga ut, hur många gånger vi än tvättade dem. Det är inte bara viktigt att vi ser professionella ut, utan det påverkar även stämningen i teamet – de måste känna sig rena när de kommer in i verkstaden på morgonen.”

  ”Det är också viktigt att kläderna är hållbara även efter flera månader och många tvättar. Kommer de krympa? Kommer de att få en annan form eller tappa färg? Ibland måste vi industritvätta dem, vilket inte alla kläder och varumärken tål. Även när det gäller det här är vi mycket nöjda med MASCOT” säger Oliver.

  PROFESSIONALISM

  Gustavo, High Class Racings teamkoordinator, nämner även att bra kundservice var en annan viktig faktor för teamet när de letade efter nya kläder. ”Det är inte bara klädernas kvalitet som är viktig, även hela processen med att välja och beställa kläder spelar roll – rätt logotyper måste vara på rätt plats, produkterna måste komma i rätt storlekar osv. När det gäller dessa saker var MASCOT helt klart rätt val.”

  MASCOT:s produkter är utformade för aktiva ändamål, effektivitet och engagemang. Det var därför dessa produkter valdes ut för teamet bakom Jan och Kevin Magnussen – High Class Racing.

  Vi vill tacka High Class Racing för deras trevliga feedback. Vi var mycket glada att kunna stå till tjänst.

  High Class Racing

   

  Har du en berättelse som du vill dela med dig av?

  Kontakta marketing.support@mascot.dk för att framföra dina åsikter. Vi ser fram emot att höra vad du har att säga!